Huis Tuin

Huis Tuin

De verantwoordelijkheid voor Unit Loodgieter Problemen in Condos

Een condominium is een soort van eigendom , waarbij een woning is verdeeld in afzonderlijke eenheden , die elk te koop aan te bieden . Elke koper is eigenaar van zijn eenheid en gedeelde interesse in de gemeenschappelijke ruimtes . Condo eigenaren zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de eenheden zij bezitten. De gemeenschap vereniging onderhoudt de gemeenschappelijke ruimtes . Wanneer een eigenaar en een vereniging het niet eens over wat vormt een gemeenschappelijke ruimte , conflict ontstaat vaak . Sanitair problemen zijn een voorbeeld van het soort probleem dat een dergelijk conflict kan creëren. Meester Deed

Een meester daad is het document dat de condominium creëert . Ook wel aangeduid als de flat verklaring , de meester akte beschrijft de condominium en zijn elementen. Het bevat ook een permanente mandaten voor de werking van het condominium .
Condo Unit

Een condo eenheid is de lucht ruimte tussen de ommuring en tussen structurele elementen bevestigd op het apparaat , zoals een balkon of terras . De master daad kan toewijzen aan een eenheid ruimtes die niet verbonden zijn , zoals parkeerplaatsen.
Gemeenschappelijke elementen

eenheid eigenaren hebben een gedeelde interesse in gemeen gebieden , ook wel bekend als gemeenschappelijke elementen , die de openbare ruimte en de dingen die alle van de eenheid eigenaren ten goede zijn . Land, lobby's, recreatiegebieden en dergelijke structuren zoals kelders en daken zijn voorbeelden van gemeenschappelijke elementen .
Limited gemeenschappelijke elementen

Een beperkt gemeenschappelijk element is een gemeenschappelijke ruimte dat de voordelen een enkele eigenaar of een beperkt aantal eigenaren , met uitsluiting van de andere eigenaren . Limited gemeenschappelijke elementen worden beschouwd als aanhorigheden die " lopen met de eigenschap" - Dat wil zeggen, het gebruik van het element is onderdeel van het onroerend goed en het blijft bij het ​​pand , ongeacht wie de eigenaar is. Sommige sanitair is een beperkt gemeenschappelijk element . Hoewel het is een deel van het gebouw, dat is een gemeenschappelijk element , het eindigt in afzonderlijke eenheden . Elk aansluitpunt voordelen een specifieke eigenaar , met uitsluiting van andere eigenaren . De andere eigenaren profiteren van hun eigen aansluitpunten .
Verantwoordelijkheid voor Limited gemeenschappelijke elementen

De verantwoordelijkheid voor het handhaven van een beperkte gemeenschappelijke elementen wordt bepaald door de staat de wet en door de kapitein daad en andere condominium documenten die regels en voorschriften van het gebouw of complex schetsen en de beperkingen van de gemeenschap vereniging plaatst over de afzonderlijke eenheden . Algemeen de delen van het leidingsysteem dat water over het gehele gebouw gemeenschappelijke elementen . Als zodanig zijn zij de verantwoordelijkheid van de vereniging . Aansluitpunten , zoals kranen en wasmachines , en de leidingen die water uit de gemeenschappelijke - element sanitair tot de aansluitpunten , zijn meestal de verantwoordelijkheid van de eigenaar .

Hoe maak je een CTS Pipe Lijm

Koperen buis grootte ( CTS ) buis wordt gechloreerd polyvinylchloride ( CPVC ) buis die wordt geproduceerd met dezelfde buitendiameter als de traditionele koperen buizen . Het heeft een gemiddelde score van 200 PSI en wordt meestal geïnstalleerd om koperen buizen in koud en warm drinkwater toepassingen sanitair , alsmede industriële vloeistofoverdracht vervangen. CTS CPVC is gemakkelijk te snijden

Meer dan ooit