Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom worden mijn CPVC Pipes Melting

? CPVC is poly vinylchloride , PVC , die gaat door een chloreringsproces tijdens de chemische productie van het materiaal . CPVC leidingen worden vaak geselecteerd op PVC voor de distributie van water systemen, omdat CPVC weerstaat extreme watertemperaturen . Als CPVC leidingen smelten of vervormen , het is waarschijnlijk veroorzaakt door een van de twee problemen tijdens de installatie en het scheppen van een band . Geschiedenis

CPVC buizen zijn gebruikt in het water distributiesystemen sinds 1959 , volgens de kunststof leidingsystemen en hulpstukken Association. Veel CPVC leidingen het sindsdien nog steeds presteren met minimale vereiste reparaties . CPVC is niet alleen stevig, maar is minder kostbaar, vanwege de goedkope tools die nodig zijn voor de installatie en lagere productiekosten.
Welding

CPVC en PVC-buizen zijn geïnstalleerd en gelast met chemicaliën . In tegenstelling tot metalen buizen die soms vereisen lassen met behulp van een klap fakkel en een verscheidenheid aan professionele tools voor stevig vastzetten van de buizen en fittingen , CPVC en PVC vereisen twee stoffen : een primer zorgen vuil, olie en vet worden verwijderd, en lijm hechten van de leidingen en montage samen . Zowel de primer en oplosmiddel enigszins verzachten de armaturen. De leidingen maak dan een band als gevolg van het cement oplosmiddel toegepast.
Installatie

Wanneer de CPVC leidingen zijn aangesloten , wordt primer aangebracht en vervolgens het cement oplosmiddel . Hoewel dezelfde primer kan worden toegepast CPVC en PVC leidingen worden verschillende oplosmiddelen cement die voor elk type buis . De cement oplosmiddelen zijn ontworpen om de chemische verbindingen gebruikt bij het creëren ieder soort kunststof buis reageren . Met een PVC solvent cement op een CPVC pijp kan een chemische reactie veroorzaken , waardoor de leidingen smelten . Omdat zowel de primer en lijm worden gebruikt om de leidingen flexibeler te maken , indien de producten veel gebruikt of niet verwijderd uit andere gebieden van de pijp dan de hulpstukken , het zou de pijp smelten.
oplossing

Als CPVC leidingen smelten , vervang ze . Unlike metalen buizen , kunnen CPVC leidingen eenvoudig worden gerepareerd en vervangen . Knip het gewricht waar de pijp gesmolten met een handzaag . Gebruik CPVC uitbreiding reparatie gezamenlijk aan de gesmolten gewricht te vervangen. Gebruik primer aanbevolen door de fabrikant van de CPVC voegovergang . Gebruik alleen CPVC lijm om de reparatie gebied lassen.

Hoe maak je een kuil graaft voor een Riolering ejecteurpomp

Anytime u wilt een loodgieterswerkinrichting onder het niveau van hoofdriool afvoer van het huis installeren, moet u voorzieningen treffen om het afvalwater en in de belangrijkste afvoer pomp . In bouw van nieuwe woningen , lokale bouwvoorschriften vereisen vaak ofwel een begraven riool lijn en sanitair stubs voor het installeren van een toekomstige kelder badkamer of een verzonken riool put. In

Meer dan ooit