Huis Tuin

Huis Tuin

Is er een Power Shower Drain Trap

? Sifons worden soms geïnstalleerd in douches op dezelfde manier dat ze in putten zijn geïnstalleerd . Ze vangen sediment en andere materialen die potentieel verder kunnen komen te zitten in de afvoer lijn en veroorzaken meer ernstige problemen . Het grootste probleem met een douche val , is echter bij het verkrijgen van toegang tot het. Hoewel er geen macht vallen die zichzelf automatisch wissen van de verstopte materiaal , er zijn een paar effectieve manieren om te gaan over het schoonmaken van de val. Drain

Voordat u probeert schoon te maken uit de val van de douche , zorgen ervoor dat u geen vuil in de afvoer verstopt raakt uw waterstroom hebben . Veel afvoer assemblages hebben verschillende onderdelen die haar en andere sediment kunnen vastklampen aan en zorgen dat het water een back-up . Het verwijderen van de afvoer stop en het graven naar beneden tot in de gootsteen als je kunt met je vingers kan wat slijmerige resultaten op , maar als je haak je vingers als je ze weer naar buiten te trekken , kunt u in staat om de meeste van wat erin geplakt trek .
tuinslang

andere manier om een ​​afvoerputje te wissen , en een redelijk effectief is, is om een ​​tuinslang te gebruiken. U kunt gewoon schuiven de tuinslang zo ver in de afvoer als je kunt het te gaan voordat u het water volle kracht in een poging om het spoelen van de afvoerleiding . Deze methode is vergelijkbaar met de slangachtige methode gebruikt door loodgieters die hun specialiteit sanitair slangen gebruiken zo dicht mogelijk bij de klomp als mogelijk te krijgen en te dwingen het item waardoor de klomp uit de sifon .

macht Auger

een elektrische boor is het dichtst vindt u een krachtige douche val schoner. Deze vijzels worden gebruikt voor het extra moeilijk klompen dat een beetje extra spierkracht nodig . Gelukkig hoef je niet naar een vermogen vijzel om de klus te klaren kopen . U kunt meestal huren bij een van de grootste home improvement winkelketens dat gereedschap verhuur diensten aan te bieden . Deze vijzels een kabel te reinigen van de afvoer lijn als je het verwerkt in de leidingen . Huur een vijzel met ten minste 50 meter van de kabel om te zorgen dat je genoeg van de lijn voor het reinigen van de leidingen.
Plunger

Voordat u uit en de eigenaar van een vijzel , zorg ervoor dat u een paar van de oude beproefde en ware methoden voor het verwijderen van afvoer verstopping . De eerste van deze is om de afvoer stop te verwijderen en trek vervolgens de toiletduiker en bedek de afvoer gat terwijl het proberen om de blokkade te pompen door de val . U kunt ook proberen een aantal vloeibare ontstopper als een alternatieve methode .

Wat is een PVC Aansluittuit Fitting

? Poly vinylchloride , of PVC , is een materiaal vervaardigd voor toepassingen zoals leidingsystemen voor residentiële en industriële omgevingen . PVC is sterk, licht van gewicht en bewezen zeer duurzaam voor vele jaren te zijn , volgens de kunststof leidingsystemen en hulpstukken Association. PVC buizen zijn verbonden door een verscheidenheid van PVC gewrichten , waaronder tappen . Definitie Ee

Meer dan ooit