Huis Tuin

Huis Tuin

Wat gebeurt er als de tank op uw Well heeft een lage druk

? Een huis goed systeem levert vers water door de leidingen, waarbij armaturen, zoals wastafels , ijsmakers en douches . Twee belangrijke componenten in het systeem zijn de drukschakelaar en de druk goed tank. Lage flesdruk veroorzaakt problemen levering zoals onvoldoende stroming of een pomp die te vaak loopt . Nou Tank

De tank die is aangesloten op de pomp een goed en het huis van de waterleidingen heeft twee functies . Het slaat water voor gebruik als nodig is en zet druk op het water in het huis van sanitair. In de tank is een blaas gevuld met lucht . Aangezien de bronpomp vult de tank met water , het water comprimeert de blaas en de lucht erin , waardoor verhoogde luchtdruk in de blaas . De luchtdruk in de blaas oefent druk uit op het water in de tank en de watertoevoer sanitair.
Drukschakelaar

De drukschakelaar registreert de hoeveelheid druk in de goed tank. Als de waterdruk onder de cut-in setting, de schakelaar schakelt de pomp goed op , waardoor het water draagt ​​bij aan de tank. De waterdruk neemt toe tot de cut - out is bereikt en de schakelaar schakelt de pomp uit . De schakelaar regelt de minimale en maximale druk in de tank .
Lage Flesdruk

De luchtdruk in de blaas van de put tank moet de zwaartekracht te overwinnen om water te verplaatsen door de leidingen naar het huis van de sanitaire voorzieningen . Hoe hoger het water moet reizen , hoe hoger de vereiste druk te verplaatsen. Aangezien het water in het huis verplaatst boven de druk daalt . Wanneer het gewicht van het water gelijk is aan de druk in de put tank , houdt stromen omdat de zwaartekracht voorkomt dat het water verder reizen . Lage flesdruk betekent laag of onbestaand waterdruk bij armaturen. Als de hoeveelheid lucht in de blaas is zo laag dat de tank druk nooit de cut -off instelling van de drukschakelaar bereikt, zal de schakelaar niet sluit de pomp uit en de pomp draait continu of snel cycli aan en uit , die verkort levensduur van de pomp .
Low Pressure oorzaken

Lage druk in de cilinder heeft twee oorzaken . Een drukschakelaar setup met een lage cut- in en cut- out-instellingen zal niet toestaan ​​dat de tank te vullen met voldoende water , wat resulteert in lage waterdruk in de woning . De lucht blaas binnen de tank misschien niet genoeg lucht in hebben om de druk die nodig is om het water te duwen door de waterleidingen in de woning te bieden.
Flesdruk Solutions

de meeste tanks hebben een aansluitnippel die hecht aan een luchtslang . De hoeveelheid lucht in de tank wordt aangepast aan de noodzakelijke druk te verschaffen. Sommige tanks misschien niet dragen drukclassificaties geschikt voor alle woningen en een nieuwe tank nodig .
De drukschakelaar heeft twee stelmoeren . Een moer verhoogt of verlaagt de cut - in druk en de tweede moer past het bereik . Als de cut - in druk wordt verhoogd , de cut - out druk verhoogt ook . Controleer altijd maximale druk van de tank voordat je probeert een aanpassing van de drukschakelaar of lucht blaas.

Sanitair dat geschikt is voor zeer zacht water

Water is het universele oplosmiddel , en als zodanig heeft een effect op de leidingen in uw huis. Water wordt vaak gekarakteriseerd als zacht of hard , afhankelijk van de hoeveelheid minerale afzettingen die zijn opgelost. Deze depositos worden gemeten in zogenaamde korrels van hardheid . Zeer zacht water heeft minder dan een korrel van hardheid . Hoewel het soms wordt verondersteld dat zeer zacht

Meer dan ooit