Huis Tuin

Huis Tuin

Een lek in een Danze Opulence Pot Filler

The Dance Opulence Pot Filler zinken kraan is voorzien van dual - water hendels en water - regelkleppen , die beide kunnen gaan lekken . Het bepalen van de bron van het lek doet diep onderzoek niet nodig , omdat de kleppen van de kraan gaan zitten ver uit elkaar . Bij het vervangen van onderdelen van uw Weelde Pot Filler , gebruiken identieke delen om meer lekken in de nabije toekomst te voorkomen . Valve Type

De Danze Opulence Pot Filler kraan heeft twee water - bedieningshendels , die beide besturen keramische schijven water - regelkleppen. Zoals u handvatten de kraan aan de beurt , de handgrepen weer een grote cilinder die zit onder de handvatten. Als de cilinder verandert de hoogte in de kraan , de afstand tussen de cilinder en de dichtingsringen verhoogt of vermindert . Meer afstand tussen de cilinder en de zeehonden betekent een toename van de waterstroom , terwijl een afname in afstand betekent een afname van de waterstroom .
Valve Failure

De kleppen in de Opulence Pot vulmiddel kan mislukken wanneer ofwel de zeehonden slijten , heeft de klep cilinder versleten of beide. Valve mislukking manifesteert zich ofwel als water droop uit uitloop van de kraan van ongecontroleerd of water uit rond het water - bedieningshendels op de kraan montage. Als het water lekt uit uitloop van de kraan van de klep die verantwoordelijk is voor het lek is degene die direct boven de uitloop zit . Zodra de kleppen van de kraan beginnen falen, zal het waterlek alleen maar toenemen in ernst tot u de kraan repareren.
Demontage

hotels met een andere wastafel kraan , moet u voordat het repareren van de lekkende kleppen afgesneden van de stroming van het water naar de Danze Opulence Pot Filler . U kunt de kleppen watervoorziening onder de gootsteen te sluiten door het draaien van hun handvatten naar rechts totdat ze stoppen . Als u de kraan aan en vinden water uit stroomt nog steeds , sluit belangrijkste waterkraan van het huis. Elk van de water - hendels heeft een kleine schroef aan de kant die de handgrepen in de plaats , die u moet verwijderen voordat u kunt nemen uit de greep houdt . Zodra u de hendel hebt verwijderd , moet u de metalen koepel tegen de klok met een tang dat duct tape rond de kaken hebben . Met verwijderde de metalen koepel , kunt u vervolgens terug uit de schroeven van de cilinder op zijn plaats en verwijder vervolgens de neopreen seals met een pincet .
Valve Repair

met de zegels verwijderd , het reinigen van de openingen in de cilinder met azijn en een scrubber om minerale afzettingen te verwijderen . Als de neopreen zeehonden zijn bros of barsten , installeer vervangingen voordat de kraan weer in elkaar . Zodra u water - bedieningshendel de Opulence Pot Filler en de schroef die zij houdt in plaats vervangen , verplaatst u de hendel om de open positie . Wanneer u het water te herstellen naar de kraan , niet zo langzaam , omdat een plotselinge stormloop van water door de kraan kan de keramische schijf te kraken .

Hoe te installeren mixet MCSVS Verdekt Stops

Sommige inbouw douchekraan installaties maken gebruik van verborgen stops zich onder de afdekplaat van het water af te zetten als je moet werken op de kraan of douche. De mixet merk verborgen kranen op de MCSVS verborgen stopt om het water te controleren . Als de kraan leeftijden, kan het zijn dat je nodig hebt om deze aanslagen te vervangen , omdat ze slijten en niet met succes af te dichten de w

Meer dan ooit