Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> loodgieterswerk >> Content

Wat is het verschil tussen een Wisselklep en een douche Cartridge

? Zelfs professionele loodgieters raadplegen catalogi en literatuur van de fabrikant om te sorteren door de enorme verscheidenheid van douche en bad armaturen. Afleiders en patronen komen voor in diverse combinaties tussen conventionele douche armaturen. Toe te voegen aan de verwarring , de meeste componenten zijn eigen en specifiek voor een bepaalde kraan model . Of u nu het ontwerpen van een nieuwe badkamer of repareren van een bestaande inrichting, een goed begrip van kraan assemblages bereidt je te delen en plannen te kopen voor een succesvolle installatie . Over Wisselkleppen

richtkleppen zijn essentiële onderdelen in bad en douche combinatie armaturen. Zoals de naam al doet vermoeden , diverters afleiden water tussen het competitieprogramma 's bad uitloop en douche kop . De meest bekende vorm van douche omstelling is een staaf die dia's in en uit het bad uitloop top oppervlak. Trekken aan de stang omhoog terwijl het water loopt blokkeert de stroming van water door het bad uitloop en stuurt het water naar de douchekop .
Over Cartridges

Cartridges omvatten een geavanceerde type van kraan - schachtklep montage. Conventionele douche afsluiterspindels bestaan ​​uit een metalen behuizing verborgen achter muur de douchecabine 's . Draaihendel een conventionele stam afsluiter veroorzaakt een rubberen ring voor het comprimeren tegen , of ontheffing van , een gat dat water levert aan een tuit of douchekop . Kraan cartridges te vervangen het metalen stengels met een lichtgewicht plastic body die soepel draait en niet tot buitensporige draaien vereisen om te sluiten . Cartridge douche - kraan assemblages kan bestaan ​​uit een of twee handvatten . Een single-handvat cartridge kraan opent en sluit de waterstroom met op en neer beweging , en regelt de temperatuur met een links of rechts beweging. Dual - handvat cartridge kranen lijken op conventionele stam kranen in uiterlijk en werking , maar ze zijn makkelijker om te draaien en minder onderhevig aan roest en minerale afzettingen .
Diverter Catridges

Sommige douche diverters bevatten een cartridge . Diverters met cartridges zijn soms onderdeel van een triple - handvat douche en bad assemblage of een gedeelte van single-handvat douche en bad - kraan montage. In de triple - handgreepsamenstel , de omstelling zit tussen een warme en koude kraan handvat . In deze opstelling , het draaien van het handvat van de omstelling van de oorzaken zijn cartridge te openen of sluiten van een toevoerleiding dat water afleidt tussen de uitloop en douche kop . Single-handvat assemblages bevatten complexe bal of schijf cartridges die het mogelijk maken een handvat om gelijktijdig af te leiden water , control flow en reguleren de temperatuur .
Verwarrende terminologie

Hoewel diverters cartridges bevatten vaak , loodgieters en doe-het - zelvers vaak gebruik van de termen " omstelling " en " cartridge " alsof ze verwijzen naar verschillende kraan - assemblage componenten. In context , zijn ze meestal gebruik van het woord " cartridge " om te verwijzen naar kraan handgrepen van de douche , en het woord " omstelling " te verwijzen naar een omleider met elk type klepsamenstel , inclusief inktpatroon . Om dingen geregeld te houden , bedenk dan dat cartridges zijn niet synoniem met ofwel diverters of kraan handgrepen ; ze zijn gewoon een van de vele soorten valve- stam .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1002076401.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.