Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een kuil graaft voor een Riolering ejecteurpomp

Anytime u wilt een loodgieterswerkinrichting onder het niveau van hoofdriool afvoer van het huis installeren, moet u voorzieningen treffen om het afvalwater en in de belangrijkste afvoer pomp . In bouw van nieuwe woningen , lokale bouwvoorschriften vereisen vaak ofwel een begraven riool lijn en sanitair " stubs " voor het installeren van een toekomstige kelder badkamer of een verzonken riool put. In sommige oudere woningen , echter, is het noodzakelijk om een kuil te graven om een riool ejecteurpomp dat vast en vloeibaar afval en transporteert deze naar de belangrijkste sewer.Things Je
Riool lift emmer
Betonboren 1 - inch bit
Potlood Elektrische drilboor
Boutenscharen
Schop
Post- hole digger ( optioneel ) op Zand
Sack - soort betonmengsel
Flat beton troffel
Toon meer instructies
1

Plaats het deksel van het riool lift emmer op de betonnen vloer waar u de riolering injectiepomp en trace rond het te installeren met een potlood . De meest voorkomende plekken voor de put in een bijkeuken of in de hoek van een nieuwe badkamer , zolang de put ligt dicht bij het ​​hoofdriool lijn . Kopen van 2

Teken nog een cirkel , 6 inch breder dan de eerste cirkel . Dit is de concrete snijlijn .

Fit 3 een betonnen boor met een 1 - inch bit en boor gaten , ongeveer 1/2 inch uit elkaar helemaal rond het breedste cirkel . Deze gaten dienen om beton te houden aan de buitenkant van de put uit te breken .
4

Breek het beton met een elektrische drilboor binnen de kring van geboorde gaten .
5

stop jackhammering wanneer u stalen wapening die horizontaal loopt door het beton geraakt . Foutje in de bars met een betonschaar .
6

verder jackhammering en snijden van de stalen wapening tot u de bodemlaag onder het beton te bereiken . Dit kan overal van 3 tot 8 cm , maar ongeveer 4 inch standaard .
7

Verwijder de gebroken stukjes beton het gat en plaats het riool lift deksel , gecentreerd in het gat voor visuele referentie. Het gat dat je graaft moet ongeveer 1 centimeter breder dan het riool deksel en 2 centimeter dieper dan de hoogte van het riool emmer .
8

Verwijder het deksel , en graven met een schop of posthole gravers te verwijderen de bodem naar de gewenste diepte en breedte .
9

Vul de bodem 2 cm van de put met zand en stel de riolering lift emmer bovenop het zand . Een deksel op de emmer en toevoegen of verwijderen wat zand uit de bodem van de put tot het deksel gelijk met de betonvloer .
10

sand rond de zijkanten van de bak , het vullen van de gat naar de top van de bodem , dat is ongeveer 4 centimeter onder de betonnen vloer .
11

Meng water en droog beton mix in een grote plastic emmer of een kruiwagen zoals aangegeven op de verpakking . Vul de resterende ruimte rond de riolering lift emmer met beton , met behulp van een hand troffel om het natte beton flush glad met de betonnen vloer en met de bovenkant van de emmer deksel .

Plaatsen van het Riool Vents in Kelders

Riool ventilatieopeningen zijn een noodzaak voor alle huishoudelijke riolering , zoals bewegend water in een pijp creëert een gebied met hoge druk uit op het water en lage druk achter. Typisch wastafel , bad en toilet riolering zal ventileren naar het dak . Deze opening is een metalen of plastic buis , ongeveer 2 cm in diameter , waardoor lucht wordt getrokken van buiten het afvoersysteem te houde

Meer dan ooit