Huis Tuin

Huis Tuin

Dompelpomp Drain Installatie

Stilstaand water maakt het niet alleen moeilijk om een ​​kelder te navigeren , maar nodigt ook uit vorm. Als je een natte kelder , kan je huren van een professional in voettekst drain tegels die het water uit de buurt van uw stichting bewegen te zetten . Maar dit is een dure oplossing . Je zou in staat zijn om uw kelder droog te houden door alleen het installeren van een carter pomp . Als je relatief handig , kan je deze baan yourself.Things je nodig hebt
Potlood Zinkputpomp liner
klopboor
Sledgehammer
Emmer
Schop
Pea doen grind
Stone betonmolen
PVC pijp
Liner deksel
Terugslagklep
Koppelingen
Klemmen
schroevendraaier
Boor en Bits Boorhamer - optioneel
Elbow
waterdichte kit
Increaser
Cement
Container
Troffel
Toon meer instructies
1

Kies een locatie in de kelder voor de carter pomp . Op dit moment moet je ook beslissen waar de pijp die het water vervoert buiten uw huis zal drain . .

Plaats Pagina 2 uw liner - de container die je carter pomp zal houden - in de gekozen plek in de kelder , en trek een cirkel rond de bodem met een potlood . Verwijder de liner. Boorgaten in de geselecteerde locatie , met behulp van een boorhamer . Scheur het beton door het splitsen van het met een voorhamer . Schep het beton in een emmer , en gooi deze weg .
3

Dig door de blootgestelde vuil , met de schop . Graaf een diepte waarmee de bovenkant van de voering om gelijk met de kelder zijn. Plaats de voering in het gat . Verwijder het vuil , en gooi deze weg .
4

Vul het gat rond de liner met grind. Plaats 2 tot 3 centimeter van grind in de bodem van de voering . Stel een stenen bestrating op het grind .

Plaats
5 een gedeelte van PVC over de ronde opening aan de pomp . Centreer de pomp in de voering . Zorg ervoor dat de buis zich boven het gat. Plaats de voering deksel , een deksel met een gleuf om de pijp te bereiken boven grade niveau , over het gat .

Plaats
6 de terugslagklep , die water houdt van het lopen terug door de buis , op de lengte van de PVC-buis die boven de sleuf . Hechten ze met koppelingen en klemmen , met een schroevendraaier.

Plaats
7 een stuk pvc- pijp op de top van de terugslagklep . Het moet lang genoeg zijn om de plafondbalken waar de leiding moet komen uit het huis te bereiken. Zet hem vast met een slangklem .
8

Boor een gat door de fundering muur waar de buis uw huis zal verlaten. Als je gaat door middel van cement blok kunt u een boorhamer nodig .

Plaats
9 een 4 - voet lengte van PVC pijp door het gat . Dit zal ervoor zorgen dat het water voldoende afstand wordt verplaatst van uw huis. Ga terug naar binnen . Sluit de horizontale pijp je door het gat geplaatst om de verticale buis die aansluit op de pomp . Bevestig de twee delen samen met een elleboog -en waterdicht afdichten . Breng de kit rond het gat in de fundering .
10

Sluit een increaser aan het einde van de pijp. Dit zal verspreid de stroming van het water uit de pijp .
11

Meng een partij van cement in een container . Verspreid het cement rond de gebroken delen van de betonnen vloer met een troffel . Sluit de pomp aan op een stopcontact .

Hoe maak je een Dual - Valve converteren naar een Single - Mixer douche armatuur

Het regelen van de temperatuur van het water als je een douche nemen betekent het maken van aanpassingen aan een paar ventiel handvatten , als je een dual - klep douches . In plaats van het gehannes met twee handvatten om de perfecte temperatuur van het water voor de douche , vervang de armatuur met een enkele klep mixer . Een enkele mixer douche ventiel heeft een handvat dat je aanpassen aan de w

Meer dan ooit