Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Concrete Vetafscheider Installeer

Veel steden vereisen restaurants en andere foodservice bedrijven om concrete vetafscheiders , ook wel bekend als vet interceptors te installeren , om afval voedsel vetten , oliën en wassen te houden van verstopping rioolstelsels . Deze deksel betonnen dozen met interieur verbijstert dat gescheiden en val vet uit afvalwater , vast te houden voor verwijdering . Veel gemeenten eisen dat vetafscheider installaties worden gedaan door een erkende professional ; Echter, sommige kunt u uw eigen vetafscheider installation.Things doen je nodig hebt
Loodgieters vergunning
Graaf of rupsgraafmachine Heb Dump truck
Concrete zaag
3/4-inch grind
Vibrerende compactor
Concrete mangat ringen
Putdeksel
riool buizen en verbindingsstukken
Toon meer instructies
1

Raadpleeg uw sanitair -afdeling om te bepalen de grootte vetafscheider moet u installeren . Betonnen vetafscheiders zijn grootte door uw afvalwater volume.

Bepaal waar u uw vetafscheider zal plaatsen. Het moet stroomopwaarts worden geïnstalleerd vanaf het punt waar je toiletten afvoer naar het riool .

Verkrijgen van een sanitaire vergunning en krijgen lokale bouwplaats goedkeuring indien nodig. Bel uw land of stad nut - locator service aan uw opgravingen gecontroleerd op ondergrondse leidingen . Als de site is geplaveid , verwijder het beton of asfalt verharding over het terrein , het snijden van het met een concrete zag voor het eenvoudig verwijderen . Kopen van 2

Graaf een gat een paar meter breder , langer en dieper dan de afmetingen van uw vetafscheider . Knip het gedeelte van uw gebouw afvalwater lozing lijn die het gat kruist .

Haul meeste vuil weg met een kiepwagen . Houd ongeveer een derde van het vuil voor opvulling . Bekleed de bodem van het gat met 1 voet van 3/4-inch grind. Comprimeert het grind met de vibrerende compactor .
3

Til de vetafscheider uit de vrachtwagen en laat deze in het gat , gecentreerd . Orient het zo uitlaat de val is aan dezelfde kant als de stad rioolbuis . Uw leverancier moet een vrachtwagen of andere apparatuur die uw vetafscheider kan plaatsen in het gat hebben .

Stapel betonnen mangat ringen de vetafscheider is over de toegang gaten om de gaten tot grade niveau te brengen . Verzegelen volgens plaatselijke voorschriften of aanwijzingen van de fabrikant te houden. Installeer een putdeksel aan de bovenkant van elke stapel ringen . Verkrijgen interim sanitair goedkeuring indien nodig.
4

Backfill met meer grind rondom de vetafscheider tot u bij halverwege de zijkanten . Comprimeert het grind . Sluit het gebouw afvalwater lozing lijn naar de inlaatzijde van de vetafscheider en de stad riool aan de uitlaatzijde , met behulp van rioolbuis en aansluitingen vereist door de lokale codes . Verkrijgen finale sanitair goedkeuring.

Backfill met grond rond de val . Verdichten van de bodem na elke 4 centimeter van verticale vulling. Door met het vullen en verdichten tot de vetafscheider volledig bedekt is en de vulling is aan grade niveau . Werk af met beton of asfalt als de site is geplaveid . Leg zode als de site niet is geplaveid .

Waarom is er een 8-inch rioolbuis Mijn Basement

? Aan diegenen die opgegroeid zijn met afgewerkte kelders , de aanblik van de leidingen , sanitair en leidingen in een onafgewerkte kelder is verbijsterend . De wirwar kan worden bemoeilijkt door niet-functionerende elementen van oude bedrading en sanitair vervangen als gebouwen leeftijd. Grote rioolbuizen kunnen dienen of hebben een van de vele doelen gediend in een huis onderhouden door een geme

Meer dan ooit