Huis Tuin

Huis Tuin

Wat goed is voor unstopping badkamer wastafel Drains

?

Als uw badkamer wastafel verstopt is , niet meteen haast om een loodgieter te bellen . De meeste van de dingen die ze zullen proberen zijn eenvoudig genoeg voor u om eerst zelf uit te proberen . Misschien vindt u dat met slechts een klein beetje van het werk kunt u zorgen voor het probleem zelf op te nemen , en sla het honorarium van de loodgieter . Ontstoppen van een badkamer wastafel is meestal als het ontstoppen van een ander soort gootsteen , met slechts een paar verschillen .
Trek de stopper

Een badkamer wastafel afvoer is in tegenstelling tot een gootsteen afvoer in dat het een stopper gemonteerd in de afvoerpijp . Deze stop vermindert de vrije ruimte in de buis en maakt het dus gemakkelijker verstopt . Dit probleem wordt nog verergerd door het feit dat wastafels vaker haar weggespoeld te hebben . Dit haar kan gemakkelijk verstrikt raken door de stop totdat , verzadigd met zeepresten , het stopt boven de gootsteen . Het allereerste ding om te proberen , dus , is te trekken uit de stop en kijk voor klompen . Verwijder ze met de hand of met de hulp van een draad haak als je hand hen niet kunnen bereiken. Als de stop niet direct omhoog komen , dan zijn plaats wordt gehouden door een draaistang . Als dit het geval is , verwijder de moer waar de draaistang komt de afvoer en trek de draaistang het eerst uit.
Plungers

Als deze aanpak niet werkt , probeer dan kelderen de gootsteen . Gebruik een kleine wastafel zuiger om dit te doen . Badkamer wastafels zijn meestal kleiner dan spoelbakken te zijn . Grote plunjers bedoeld voor grote wastafels of toiletten mogen niet een goede afdichting te krijgen en dus zal niet zo goed werken .
Baking Soda en azijn

Voor een bijzonder taaie klomp , giet 1/2 kopje zuiveringszout in de afvoer en volg het met 1/2 kopje azijn . Het mengsel zal snel schuimen en schiet de klomp niet op zijn plaats . Volg deze door gieten kokend water in de afvoer na de schuimvorming is gezakt . Het warme water zal helpen bij het oplossen overgebleven zeep houdt nog steeds dingen op zijn plaats . Herhaalde rondes van zuiveringszout en azijn , kokend water en stort zal zorgen voor vele stoere klompen .
Chemische ontstoppers

Als geen van uw andere pogingen hebben gewerkt , probeer dan een chemisch drain remover . Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor gebruik . Giet nooit chemische drain verwijderaars in een verstopte gootsteen met stilstaand water in het. Als het niet lukt om de verstopping te verwijderen , dan is uw gootsteen zal vol van zeer giftige en bijtende chemicaliën . Duiken nooit een gootsteen die chemische ontstoppers in zich heeft . Opspattend water uit de diepte-instelling en kan ernstig letsel veroorzaken .

Vorherige Seite No
Hoe te verwijderen van verf van CMU Walls

Beton metselwerk eenheid muren , of CMU muren , zijn eenvoudig te bouwen en uiterst duurzaam. Hoewel ze bieden weinig in de weg van de esthetische aantrekkingskracht , kun je ze schilderen. Verf onvermijdelijk barsten , schilfers en stompt de tijd, zodat je nodig hebt om de beschadigde verf te verwijderen voor het schilderen . Zandstralen is een populaire optie voor verwijderen , maar het kan kost

Meer dan ooit