Huis Tuin

Huis Tuin

Schilderen op Sheet Metal

Plaatwerk kan worden gegalvaniseerd , wat betekent dat het heeft een beschermende coating van zink op het om te helpen invloed van de elementen te voorkomen bij gebruik in outdoor -instellingen. Sommige plaatwerk is niet gegalvaniseerd , waardoor het proces dat u volgen voor het schilderen van het van invloed kan zijn . Voorbereiden van plaatwerk voor het schilderen , ongeacht het type metaal , voorkomt dat verf vlekken en later peeling .
Voorbereiden Metal voor Schilderen

Bereid een oude gegalvaniseerde platen voor het schilderen door het nemen van fijn schuurpapier of een staalborstel om het te spuiten oppervlak . Verwijder de witte roest door het zink in de tijd , waardoor het metaal zo weinig mogelijk . De fijn schuurpapier of draadborstel ook de afwerking van het metaal ruw licht , dat de verf te bewaren van peeling of schilferen later af . Veeg het schuurpapier of draad blijft van het metaal met behulp van witte azijn op een vochtige doek . Nieuw plaatwerk zal een witte roest probleem niet hebben , en moet worden gereinigd met een op water gebaseerde cleaner om vuil en olie te verwijderen . Ruwen het voor schilderij doeleinden door demping van een doek met witte azijn , die het metaal iets zal etsen naar verf therapietrouw te bevorderen.
Primer

Voor gegalvaniseerd metaal , gebruik maken van een primer die speciaal voor het. Een goede exterieur multifunctionele primer gemaakt van latex werkt voor andere plaatmateriaal worden geschilderd . Vermijd primers met ingebouwde etsen als je het plaatwerk eerder voor het schilderen voorbereid . Veeg het plaatwerk met een verdunde deel witte azijn op een schone doek na het aanbrengen van de primer.
Schilderen Opties

Plaatwerk gebruikt in outdoor constructies vereist een verf die kan opstaan ​​om de elementen in de tijd. Buitenkant latex huis schilderen is een goede optie . Hoe hoger de kwaliteit , hoe groter de kans de verf extreme temperaturen weerstaan ​​. Als plaatmetaal wordt gebruikt voor binnen art doeleinden , een grotere diversiteit verf opties beschikbaar , zoals oliën en acryl . Elk type van de borstel is geschikt voor het schilderen op plaatwerk. Laat het drogen voordat u de top coat .
Top Coat

Elke delen van het plaatwerk die niet werden geschilderd moet nog worden bekleed met een duidelijke beschermende toplaag over de metalen , zoals duidelijk gesso - een combinatie van lijm , pigment en vulstof , die kunnen worden gekocht voorgemengd . De geschilderde delen van uw plaatwerk moet worden bedekt met twee lagen van een goede buitenkant latex verf als het gelakt metaal werd gebruikt voor een outdoor thuis toevoeging. Voor de kunst gebruik , de vacht van de geschilderde metaal met epoxy .

How to Get Paint te houden aan Kasten

Schilderkunst kasten is een snelle manier om ze een make-over te geven , maar niet net pak een liter verf en beginnen schilderen . Goed voorbereiden van de kasten helpt ervoor te zorgen de verf sticks . Als het oppervlak van de kasten is glanzend of glimmend , is het vooral belangrijk om eerst de surface.Things je nodig hebt Schuurpapier , 150 - grit Rags schoonmaakmiddel Acryl primer Toon m

Meer dan ooit