Huis Tuin

Huis Tuin

Jetski trailers zijn ontworpen om aan te passen aan de afmetingen van een jetski of waterscooter ( PWC )

Hoe maak je een Jet Ski Trailer aanpassen . De lier , stapelbed en as kunnen allemaal worden aangepast om veilig vervoeren van uw PWC . Schade kan optreden als uw aanhangwagen niet goed is afgesteld . De kooien moeten gelijkmatig zitten aan beide zijden onder de lippen van de jet ski romp . Het handhaven van het zwaartepunt is van cruciaal belang om te voorkomen dat de jetski uit te verzwaren teveel aan één kant.
Wat je nodig hebt
Adjustable wrench
3/8 inch zeskantbout

Instructions
1

Rijd de jetski op de trailer van een laadperron . Plaats de jetski zodat de achterkant gelijk is met de achterkant van de kooien .
2

Draai de U- bouten die hechten aan de kooien van de trailer om ze dichter bij elkaar of verder uit elkaar te plaatsen , met behulp van een verstelbare sleutel . Schuif de stapelbedden samen dichterbij voor kleinere jet ski . Draai de U bout om de kooien vast te zetten .
3

Plaats de as uit naar de tong gewicht te verlagen. Verplaats de as naar de tong gewichtstoename . Draai de U bout verbonden met de as regelaar . Schuif de as regelaar naar voren of naar achteren , afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw jetski . Draai de U bout eenmaal de as goed zit . Bigger straalhemelen vereisen een verhoogd gewicht tong.
4

Draai de lier instelling gemaakt met een verstelbare sleutel . Schuif de lier roller terug tot tegen de boeg van uw jetski . Plaats een 3/8 inch inbusbout in de onderste gleuf van de lier beugel . Haal de bout aan de lier roller en beugel in positie veilig te stellen .

Wat voor soort Stain gebruik je voor Wood op de voorkant van een huis

? Het kiezen van een vlek voor de buitenkant van uw huis kan afhangen van verschillende factoren . U moet de kwaliteit van het hout oppervlak waarop u kleuring overwegen en of u een gekleurde of transparante afwerking wilt . Terwijl vlek in het hout , zal het vervagen en moet opnieuw worden toegepast in de tijd. Sommige vlekken zijn duurzamer dan andere. Afhankelijk van hoe vaak u bereid bent om u

Meer dan ooit