Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Houten Commissie Muur eruit Drywall Zorg

Op een gegeven moment , houten lambrisering was de norm in de woningbouw . Tenminste het hol van een behandeling van deze donker hout met verticale naden zou ontvangen . Als uw huis heeft nog een aantal oude houten lambrisering die uitsteekt als een zere duim , kunt u de panelen eruit gipsplaten door het volgen van een eenvoudige techniek .
Wat je nodig hebt
Spackling verbinding
Plamuurmes
Fine schuurpapier
Primer
Verfrollers
Penselen
Paint pan
Verf
Instructions
1

Vul alle van de naden van de lambrisering met spackling verbinding met behulp van het plamuurmes . Vul de naden van de panelen tot de stopverf enigszins mounded bij elk van de naden . Laat het drogen volgens de aanwijzingen van de fabrikant.
2

Sand de spackling verbinding met fijn schuurpapier . Schuren zodat de geharde spackling verbinding zelfs met de rest van de panelen . De spackling verbinding zal de naad te dekken en de lambrisering blik geheel en meer als gipsplaat. Mogelijk moet u stap 1 en stap 2 om eventuele onvolkomenheden te repareren herhalen.
3

Giet de primer in de verf pan . Gebruik een hoogwaardige vlek doden primer aan de houten lambrisering dekken . Met behulp van de verfroller , start het schilderen van de muur , net als bij u een muur zou schilderen . Zoals u het schilderen , kijken om ervoor te zorgen dat de naden niet worden weergegeven door de verf . Als dat zo is , zullen de naden ofwel moeten worden ingevuld meer met spackling verbinding of meer geschuurd te zijn, zelfs met de houten lambrisering .
4

Herhaal het vulproces met hoogwaardige interieur latex verf te maken de muur eruit gipsplaten . Je zult waarschijnlijk nodig om twee lagen te doen voor de beste dekking .

How to Get Rid van Crackle Verf op Kasten

Crackle verf is een materiaal dat wordt gebruikt om kasten en meubels geven een oud, verontrust look. De verf scheuren als het droogt en ook eventuele scheuren toplaag verf toegepast. Als u wilt kasten bedekt met craquele verf Refinish , moet u om het te verwijderen of het zal laten zien door de nieuwe verflaag . Een semi - pasta stripper zal de verf genoeg los dat je het kunt afschrapen met een s

Meer dan ooit