Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Paint smeedijzeren Porch Rails

De smeedijzeren leuningen , dat de zijkanten van je veranda lijn kan een elegante en stijlvolle flair toe te voegen aan de buitenkant van uw huis. Omdat smeedijzeren ontwikkelt zich snel roest op zijn oppervlakte , kan het een lelijke doorn in het oog te worden als je niet goed onderhouden . Een laag primer en verf over de smeedijzeren oppervlak kan roest te voorkomen en houdt de leuningen op zoek mooi . Verf smeedijzeren veranda rails regelmatig naar de oppervlakte te verzegelen en roest te voorkomen .
Wat je
Staalborstel
Medium - korrel schuurpapier ( siliciumcarbide voor metaal) Noodzaak
Tack doek

krant
Spray primer voor metaal ( roest - remmende )
Exterieur verf (roest - remmende )
Instructions
1

Borstel de smeedijzeren oppervlakken grondig met de draad borstel om eventuele afschilferende verf of roest te verwijderen . Werk voorzichtig en zorgvuldig om elke losse vlek te verwijderen.
2

Sand de reling goed met het schuurpapier om een ruw oppervlak te creëren voor de primer te houden aan.
3

Veeg de hele reling goed met de tack doek om stof en vuil uit de smeedijzeren oppervlakken te verwijderen.
4

Spread krant voorzichtig over het gebied onder de reling om oppervlakken te beschermen tegen overspray .

5

Schud de primer kan krachtig om de primer te bereiden op de toepassing . Houd het blik ongeveer 14 tot 16 centimeter van het smeedijzer en de sproeikop van het blik . Breng de primer in een gelijkmatige wijze te bekleden het gehele oppervlak van het hekwerk met primer . Laat de primer drogen voordat u verder gaat .
6

Schud de buitenkant verf op dezelfde manier . Die het blik op dezelfde afstand , passen de verf op dezelfde manier . Smeer de leuningen grondig met een gelijkmatige laag verf , zodat verf bereikt alle kieren en hoeken van de leuningen. Laat de verf aan de aanbevolen hoeveelheid tijd drogen en breng daarna een tweede laag verf aan de reling .

Aanwijzingen voor een elektrische Paint Sprayer

Een elektrische verfspuit is een handig , snel hulpmiddel om grote hoeveelheden met zelfs , levendige verf te dekken zonder dat rommelig rollers en kwasten gebruiken . Op grote projecten , de voordelen zeker opwegen tegen de nadelen . Een van die nadelen is dat het moeilijk kan zijn om te installeren en te gebruiken als je nog nooit een hebt gebruikt . Met een aantal snelle instructies , hoewel, m

Meer dan ooit