Huis Tuin

Huis Tuin

Antiek Particle Hout Keuken Kasten

Particle hout is gemaakt van samengeperste houtvezels en bedekt met een dun laminaat plank , waardoor spaanplaat goedkoper dan echt hout , maar niet zo duurzaam . De meeste huiseigenaren gaan ervan uit dat wanneer deeltje houten kasten verouderd , moeten ze vervangen. Echter , kun je eigenlijk schilderen deeltje houten kasten net als echte houten kasten . Particle hout kan zelfs worden antiqued .
Wat je nodig hebt
Afdekfolie
Painter's tape
TSP ( trinatriumfosfaat )
Spons
Latex handschoenen
Basten
150 -grit schuurpapier
veiligheidsbril
stofmasker
satijnen glans base - vachtkleur
Satin of flat glans top - vachtkleur
Antiek glazuur
Verfroller
2 -inch penseel
Instructions
1

items verwijderen uit de kasten, laden en omliggende werkbladen. Plaats druppel doeken over de werkbladen en vloeren en in een goed geventileerde werkomgeving .
2

Verwijder de kastdeuren en laden van het frame , en plaats ze in de goed geventileerde werkomgeving . Take off enige hardware stukken met behulp van een schroevendraaier , en zet ze op een veilige plaats .
3

weg te wassen alle vet en vuil van het oppervlak van de kast frame, deuren en laden met behulp van een oplossing van TSP en water . TSP is een industriële reiniger gevonden in bouwmarkten naast de verf. Laat de kabinetten drogen voordat u verder gaat .
4

Zand het oppervlak van het deeltje hout met behulp van 150 - korrel schuurpapier . Zand totdat je de beschermlaag verwijderd gedurende het laminaat en het oppervlak is grof en ruw aan . Veeg de behuizing stukken naar beneden met behulp van een washandje en warm water . Laat de kasten te drogen voordat u verder gaat .
5

Breng een dunne laag van satijnen glans verf in de gewenste basiskleur . De basiskleur is de onderkant kleur die zichtbaar worden door de kieren van de top coat . Met de verfroller de verf aan de dikkere delen van de kasten en 2 - inch penseel voor moeilijk bereikbare hoeken of smalle doorgangen . Laat de satijnen afwerking droog 's nachts .
6

Gebruik een penseel om een dun laagje van de antiek glazuur van toepassing . Antiek glazuren zijn verkrijgbaar in verf en bouwmarkten in een verscheidenheid van antieke effecten, zoals gekraak of verweerd . Coat het gehele oppervlak van het kastframe , deuren en laden met het glazuur . Laat het glazuur zitten voor de tijd die op het etiket van de fabrikant , die varieert van een tot vier uur . Laat niet het glazuur zitten 's nachts op de kasten ; anders zal je het opnieuw toepassen .
7

Breng een laag van de top - coat kleur met een satijnen of vlakke afwerking . Heb glanzend karton gebruiken , omdat de dikte van de verf maakt het moeilijk voor de glazuur door kraken . Solliciteer slechts een enkele laag van de toplaag , en probeer niet om de roller continu rollen over hetzelfde gebied , waar de beglazing oplossing om kauwgom up kan veroorzaken .
8

Laat de kasten zitten voor het drogen tijd genoteerd op instructies van de fabrikant . De antiek glazuur zal beginnen te werken en gekraak binnen enkele minuten , waarin de basis - kleur van de vacht door de kieren .
9

Maak de stukjes hardware en installeert u de kasten , zodra ze volledig zijn opgedroogd .
< br >

Concrete Paint Vs . Concrete Stain voor Gebarsten Garage

Beton verf en beton vlek dienen een enkel doel in twee heel verschillende manieren. Beide opties zullen je saaie garage vloer te voorzien van een splash van kleur , maar het kiezen van de juiste men hangt volledig af van je smaak en de conditie van uw garage vloer . Als je eenmaal een goede kijk op uw vloer en begrijpen het verschil tussen beton vlek en beton verf , kunt u beslissen welke het best

Meer dan ooit