Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een kabinet Chocolate Brown Paint

Het schilderen van een kast is een eenvoudig proces , zolang je al het goede voorbereidende werk te doen . Kasten , of ze nu van hout of laminaat moet worden gereinigd en hebben een geruwd oppervlak , zodat de primer en verf zal vasthouden aan het kabinet . Met behulp van een op olie gebaseerde verf en primer zal zorgen voor de meest duurzame afwerking . De primer zal ook helpen bij de bestrijding van de vorige afwerking als het donkerder is dan de chocolade bruine verf die u hebt geselecteerd .
Wat je
schroevendraaier
Emmer
Milde zeep Need
Sponge
handdoek
pluisvrije doek
Liquid deglosser
verfdienblad
Op olie gebaseerde primer verhuur 4 - inch penseel
Op olie gebaseerde chocolade bruine verf
instructies
1

Verwijder de deuren van het kabinet . Verwijder de scharnieren , handgrepen of andere hardware met een schroevendraaier . Zet deze bevestigingselementen opzij .
2

Vul een emmer met warm water en een mild zeep . Veeg de kast en de kast deur met het zeepwater met een spons . Spoel de spons en veeg de behuizing weer af te spoelen . Droog het met een schone handdoek .
3

Doordrenk een niet-pluizende doek met een vloeistof deglosser . Veeg de kast en de kast deur met de deglosser ; laat het drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking .
4

Giet een op olie gebaseerde primer in een lade verf. Gebruik een 4 - inch kwast een laag van de primer op de kast , vanaf de bovenkant van de kast en werken beneden . Gebruik zelfs , overlappende bewegingen.
5

Verf de kastdeur met de primer . Als de deur een bekleding of een schuine ontwerp , start het midden van de deur en werken op de rand . Zo niet , beginnen bij de bovenkant van de deur en werken naar beneden .
6

Laat de primer drogen volgens de verpakking. Terwijl het droogt , spoel de kwast en verf -lade en laat ze aan de lucht drogen .
7

Breng de eerste laag van een op olie gebaseerde chocolade bruine verf aan de kasten en deur , met behulp van dezelfde schildertechniek u hebt gebruikt om de primer . Laat de verf drogen en een tweede laag aanbrengen voor een donkere chocolade bruine finish.
8

Laat de tweede laag 48 uur drogen . Herinstalleer de scharnieren en hardware en sluit de deur .

Hoe kan ik een Interior Column Paint

Interieur kolommen bieden vaak last ondersteuning voor het dak van een residentiële woning en geven een gevoel van ononderbroken ruimte , het creëren van een zichtbare stroming door het huis. Deze kolommen kunnen rond of vierkant zijn en kan een elke kleur die het interieur een aanvulling worden geschilderd . Na verloop van tijd , kunnen vlekken en afbladderende verf verschijnen , waardoor de kolo

Meer dan ooit