Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> schilderij >> Content

Hoe maak je een Zandcementvloeren Paint

Cement vloeren zijn te vinden in vele huizen . Of het nu in de garage of een kelder , de koude , grijze uiterlijk van cement alleen bijdraagt ​​aan de sombere sfeer van deze vaak vergeten kamers in uw huis . Een laag verf toe te voegen aan uw cement kan fleuren uw kelder of maak uw garage voelen merk new.Things Je
kattenbakvulling
Baking soda nodig
Bezem Heb Mop
Cement vulmiddel
Verfroller
Primer
kwast
Flat latexverf
tape Painter's ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Verwijder vet van uw betonnen vloer door het vaststellen van een bekleding van kattenbakvulling en zuiveringszout . Deze zullen werken om alle vet of olie dan misschien droop van uw auto of gereedschap in de garage op te vangen . Kopen van 2

Wegvagen de kattenbakvulling en bakpoeder mengsel en controleren op eventuele vettige gebieden die overblijven . Deze moeten dan meer agressief worden behandeld met een commercieel verkrijgbare ontvetter voordat u kunt beginnen met schilderen .

MOP 3 de cementen vloer om stof en vuil dat is achtergebleven na het vegen te verwijderen . U moet het cement laten drogen gedurende minstens 3 dagen voordat u doorgaat met uw project.
4

Herstel eventuele scheuren in het cement met een cement vulmiddel zodra de vloer schoon en droog is . Instructies van de fabrikant vindt u informatie over het drogen en uitharden tijden geven voor het product .
5

Gebruik een roller om een cement primer . Dit is een primer verf speciaal ontworpen voor betonvloeren en is noodzakelijk om te helpen de toplaag zich houden aan de cement .
6

Kies een hoogwaardige platte latex verf voor uw cementen vloer . Aangezien dit is een gebied dat veel verkeer ziet , moet u de beste verf die je kunt veroorloven om ervoor te zorgen dat het duurt een lange tijd te gebruiken .

Paint
7 rond de randen van de vloer met een middelgrote borstel. Breng vervolgens verf om de rest van de vloer met een verfroller , uitgaande van een hoek van de kamer en het werken naar de uitgang . Als u werkt in een garage , kan de beste strategie om te werken met de garage deuren geopend , het schilderen van de achterkant van de garage aan de voorkant .
8

Maak een decoratieve uitstraling door het afplakken van een patroon te schilderen op de cementen vloer . U kunt een verscheidenheid van faux behandelingen imiteren van marmer , tegels of zelfs het uiterlijk van een gebied tapijt op de betonnen vloer te doen.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1002076190.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.