Huis Tuin

Huis Tuin

Can You Thin Wood Stain Met verfverdunner

? Stains worden gebruikt om de kleur te veranderen en om het behoud van hout. Er zijn interieur vlekken voor meubels en trim, en er zijn buitenkant vlekken gebruikt voor buitenmeubelen , terrassen en gevelbekleding . Er zijn ook verschillende soorten vlekken - zoals duidelijke, transparante , semi - transparante en solide . De kleurstof in vlek heeft de neiging om zich in de bodem van het blik indien niet vaak geroerd . Hoe dichter je bij de bodem van een blikje , hoe donkerder de vlek kan krijgen . Gedroogde - Up Stain

Verfverdunner zal werken om dunne de vlek zo lang als de vlek niet volledig uitgedroogd in het blik . Opgedroogde vlek in een blikje moet nutteloos worden beschouwd . Verfverdunner zal brengen wat kleur in het blik , maar de conditionering , kleurstoffen en hout bewaarders zal niet de enige chemische samenstelling zoals ze deden voor het drogen .
Dunne Gehele Kan

U kunt vlekken die te donker met behulp van thinner zijn lichter . Giet het blik van de vlek in een grotere container ; toevoeging van kleine hoeveelheden van dunner totdat u de gewenste kleur te bereiken . Grondig roeren de vlek en test de vlek kleur op een stuk hout . Begin met ongeveer 1/8 kopje verfverdunner om 1 kwart van de vlek . Als dit niet licht genoeg , voeg meer verdunner in een hoeveelheid van 1/8 kopje per keer . Wanneer u de kleur te testen op sloophout , zorg ervoor dat het dezelfde soort hout dat u van plan over het gebruik van de vlek op . Verschillende soorten hout zal niet hetzelfde vlekken .
Dunne Gedeeltelijke Kan

Met thinner om vlek lichter als je dicht bij het ​​gebruik van alle van de vlek . Voeg 1 cap van verfverdunner om uw vlek op een moment ; grondig roeren . Test uw vlek te zien of het licht genoeg is ; als het niet , voeg extra verdunning in het bedrag van 1 cap in een tijd totdat u de gewenste resultaten te bereiken .
Take Note

Besteed aandacht aan hoeveel verfverdunner u gebruikt. Noteer alle gebruikte hoeveelheden en verhoudingen . Als je geen vlek lopen , moet u de bedragen van dunnere die werden gebruikt om in staat om uw vlek kleur repliceren weten .

Hoe te Pre - afgewerkte Furniture Paint

Gefeliciteerd - je een koopje hebt gevonden . De stoel die u bij de garage sale heb opgedaan is de perfecte maat en stijl voor uw bureau . Het enige ongewenste ding over de stoel is de kleur . Als het gaat om meubels afwerkingen , zou je verrast door wat je kunt bereiken met een beetje tijd en een kwast zijn. In het algemeen , dezelfde fundamentele procedures gelden voor het herschilderen van gebr

Meer dan ooit