Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te schilderen op oude metalen Screens

Of je probeert te sparren een afgeschermde-in veranda of gewoon proberen om een oude hordeur andere look geven , het schilderen van een oude metalen scherm kan deze dingen geven een nieuw leven. Het schilderen van de oude schermen kan een lonende project dat in het algemeen niet moeilijk uit te voeren zijn. Het is leuk en , met de juiste materialen , duurt niet lang om complete.Things je nodig hebt
Afplakband
ammoniak en water oplossing
Reinigingsdoek
staalborstel
Diesel of minerale geesten
Afbijtmiddel
veiligheidsbril
Heavy werkhandschoenen
Grinder
Schuurpapier
Borstel
Metal primer
metaal verf
Toon meer instructies

1

tape uit alle gebieden die niet hoeven te worden gereinigd met behulp van plakband. Hierdoor wordt voorkomen dat chemicaliën uit het opstappen van gebieden waar ze niet gewenst zijn. Kopen van 2

Reinig het metalen scherm met een ammoniak en water. Gebruik de doek om de oplossing te brengen over alle gebieden van het metalen scherm dat moet worden gereinigd . Verwijder roest vormen de metalen scherm met behulp van een staalborstel . Als u werkt op een aluminium scherm kunt u diesel of terpentine gebruiken om het scherm te reinigen. Na het reinigen met diesel , onmiddellijk spoelen met water.

Verwijder 3 verf van het metalen scherm als het al is geschilderd . U kunt elke afbijtmiddel gebruiken . Volg de instructies op het afbijtmiddel kan.
4

Gebruik een molen als de metalen scherm heeft gaten of scherpe bramen . Draag een veiligheidsbril en stevige werkhandschoenen . Gebruik de molen aan het oppervlak van het metaal scherm glad . Werken alleen op het gebied dat moet slijpen . Niet malen op dezelfde plek voor een lange tijd , omdat dit het metalen oppervlak kan bederven . Zodra slijpen wordt gedaan , gebruiken 60 - schuurpapier om zand over het zijn je gemalen . Dit zorgt voor een gladder oppervlak . Dan zand over het oppervlak met behulp van 120 - schuurpapier . Door dit te doen zal ook alle sporen van metaal verf en chroom te verwijderen . Als er gaten en inkepingen na het schuren , vloeibare metaal of spot beglazing verbinding om ze te vullen . Nadat de gaten zijn gevuld , herhaal schuurstappen. Doe het schuren procedure na de vulstoffen zijn opgedroogd .
5

Gebruik afplakband om tape over alle gebieden van het metalen scherm die niet hoeven te worden geschilderd .
6

kwast primer over de gladde metalen scherm . Breng twee tot drie keer , waardoor de primer drogen tussen elke laag . De primer moet de verf voorafgaan , omdat dit verlengt de levensduur van het scherm en maakt de verf stok op het scherm . De primer die wordt gebruikt, moet worden bestemd voor metalen oppervlakken.

Paint
7 in een richting over het metalen scherm . Niet heen en weer te schilderen . Gebruik verf bedoeld voor metalen oppervlakken . Als u gebruik maakt van verf uit een blikje , gebruiken borstels om te schilderen . U kunt verf gebruiken als goed. Als je het spuiten van verf , verf veel dunne lagen , en laat de verf drogen tussen elke een.

Wat is een Schuren Sealer

Het is belangrijk om hout af te dichten voor het schilderen aan een gelijkmatige coating zorgen - maar als je gaat om het hout met een blanke lak als lak , je iets extra van de sealer willen ? . Het moet makkelijk te schuren , en moet een gladde ondervacht die goed bindt met de afwerking te voorzien . Schuren sealer helpt om een ​​kwaliteit aflak , maar voorzichtig worden gebruikt - een of twee la

Meer dan ooit