Huis Tuin

Huis Tuin

Schilderij over Popcorn Plafond

Popcorn plafonds hebben een unieke structuur die speciale zorg nodig heeft wanneer het tijd is om te schilderen . Deze plafonds krijgen hun naam vanwege de textuur die lijkt op popcorn . Kleine en grote stippen bedekken het plafond gipsplaat onvolmaaktheden te verbergen en een beetje textuur toe te voegen aan de ruimte. Na verloop van tijd , kan popcorn plafonds vervagen en vuile blik , die je kunt oplossen met een verse laag popcorn plafond verf. Wanneer het tijd is om popcorn plafonds te schilderen , of je rolt of spray , neem de tijd om je ruimte te bereiden op een grote puinhoop te voorkomen. Wat je nodig hebt
Plastic dropcloths
Afplakband
Plumeau
Verf
Water
Segmented schuimroller
Sproeier
Toon meer instructies
voorbereiding
1

Bedek de vloer , een meubel dat je niet kunt verplaatsen uit de kamer en de muren met plastic dropcloths . Dicht de randen met plakband . Schilderen popcorn plafonds , of je rolt of spray de kleur op het plafond , kan leiden verf spatten op alles , dat zit onder het plafond . Kopen van 2

Sweep een plumeau over het oppervlak van het plafond te verwijderen zoveel stof mogelijk .

Mix 3 uw flat , acrylverf je voor het plafond met water koos . Voor elke vier delen verf u toevoegt aan uw emmer , voeg een deel van het water als je van plan bent om verf rollen op popcorn plafonds. Als u van plan om verf te spuiten op popcorn plafonds , voeg 1/2 qt . van water voor elke liter verf je gebruikt .
Roll Verf op een Popcorn Plafond
4

Dia op een gesegmenteerde schuimroller . Dit type roller helpt u grondiger dekken de grove textuur van popcorn plafonds in een keer.
5

Dompel je rol in je verf , en dan is de verf aan te brengen . Verf in een richting , dan stoppen en trek de verfroller naar beneden . Als je verf rollen in meerdere richtingen op een popcorn plafond , net zoals je doet wanneer je een muur schilderen , zou de popcorn begint te pellen . Wacht tot de eerste laag drogen voordat u extra lagen toevoegen.

Herhaal
6 met zoveel lagen als nodig, totdat u tevreden bent met de kleur van het plafond bent . Laat de verf goed drogen tussen elke laag .
Verf op een Popcorn Plafond
7

Voeg uw verdunde verf om de veldspuit reservoir . Draai de deksel, zodat de verf niet morsen als de spuit per ongeluk omvalt .
8

Richt de spuit in de richting van uw plafond en haal de trekker over . Verf spuiten van de veldspuit en op je popcorn plafond.
9

Spray twee lagen verf op uw plafond voor de beste resultaten. Spuit de eerste laag in een richting ( horizontaal ) en de tweede laag in de tegenovergestelde richting ( verticaal ) om een ​​volledige dekking te verzekeren . Wacht twee uur na het aanbrengen van de eerste laag voordat u de tweede laag aanbrengen .

Hoe maak je een Down Draft Spuitcabine

Een spuitcabine is een gesloten omgeving waarin je spuiten verf, lak en andere materialen . Het ontwerp van de spuitcabine dient een tweeledig doel: het voorkomen van thespread verf rond de kamer en verzorgt ventialtion in de lucht , waardoor het veilig is voor u om te ademen . Het ontwerp van de cabine is belangrijk, maar zo is de plaatsing . Het opzetten van winkel in de verkeerde plek van een g

Meer dan ooit