Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe doe ik het Splatter /Orange Peel Wall Texture

De sinaasappelschil /splatter textuur is een populaire gipsplaten textuur voor huiseigenaren . Het is ook populair voor nieuwbouw .
Deze textuur behandelt kleine foutjes in de wandafwerking , voegt diepte en visuele rente naar een kamer en verbergt vuil goed . Benodigde materialen

sinaasappelhuid wordt aangebracht over gipsplaten die is afgeplakt , mudded en geschuurd .

Het wordt meestal toegepast met een spuitbus , die kunnen worden gehuurd voor ongeveer $ 45 per dag , of gekocht voor overal van $ 30 tot $ 350 , afhankelijk van de eigenschappen en duurzaamheid .

u een dun mengsel van gipsplaten structuur gebruiken om het effect te creëren . U kunt deze stortklaar of als poeder .
Preventie /Solution

kopen Als je de textuur mixen zelf , streven naar de consistentie van de pannenkoek beslag . Het kan nodig zijn om dunne stortklaar product als goed.

Om brokken te elimineren , laat het mengsel staan ​​, bedekt , 's nachts , en roer en spanning via een scherm in de ochtend.

voorkomt klonteren en poeder bulten op de muur.
overwegingen

Gebruik een matige hoeveelheid druk bij de toepassing van de textuur . Als je in staat bent , oefenen op een stuk karton of extra gipsplaten aan de techniek te perfectioneren .

Houd de spuit bewegende of u kunt eindigen met klontjes.

Als je niet van de resultaten , schraap de natte textuur snel af en begin opnieuw .

DIY kiezen van de juiste kleuren verf voor de buitenkant van uw huis

Het schilderen van de buitenkant van een huis is een kostbare aangelegenheid , waardoor het een van de grootste beslissingen van een huis zal maken . Huis buitenkanten moeten een goede voorbereiding , specifieke verf en ervaren applicatie op hun best uitzien en de laatste een lange tijd . Neem uw tijd bij de beslissing over de buitenkant huis kleuren en voordat je begint te schilderen . Voor eerst

Meer dan ooit