Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een plint Paint op een tegelvloer

Schilderkunst voetstukken is een vaak gehaat karwei , maar een kernachtige plint kan de uitstraling van een ruimte te verbeteren . Tape blauw schilder , beschikbaar waar verf benodigdheden worden verkocht , is een speciaal type van laag - klevende plakband dat de taak van het schilderen van sierlijsten , vooral plinten , veel gemakkelijker kunnen maken . Brede band zal meer vloer en wand dan lint tape wil beschermen. Schilderstape is helder gekleurd , en het is gemakkelijk te scheuren zonder schaar net als gewone afplakband is.Things je nodig hebt
Schuurpapier , fijne korrel
Trinatriumfosfaat
Sponge
Tack doek of andere pluizen - doek
1,5 - inch tot 2 - inch hoge - kwaliteit schuine sjerp borstel
Latex zijdeglans lakverf
tape blauw schilder
plamuurmes
Stof doek drop
Permanent marker
Toon Meer instructies
1

Was de plint met een trinatriumfosfaat ( TSP ) oplossing . Spoel verschillende keren . Laat de plint volledig drogen . Schuur de plint met een fijne korrel schuurpapier zodat de verf zal hechten . Wrijf langs de geschuurd plint met een niet-pluizende doek om stof te verwijderen . Kopen van 2

Breng een strip tape blauw schilder over de vloer om het te beschermen , en zorg ervoor dat de rand van de tape te krijgen gelijkmatig tegen de plint . Ook plakband aan de wand recht tegen de bovenrand van de plint . Druk stevig op de randen van de tape van de schilder met een plamuurmes om ervoor te zorgen dat er een goede afdichting . Gebruik een doek gemaakt van stof op de top van de rest van de nabijgelegen grond.

Dompel 3 de smalle , schuine sjerp kwast in het blik verf . Gebruik de borstel niet dip dieper in de verf dan halverwege de haren . Verwijderen van een stukje van de verf op de ene kant van de borstel door licht te tikken aan de binnenkant van de verf kan de velg.
4

Trek de borstel in lange , horizontale lijnen over de plint . Voorkom dat er veel verf op de blauwe tape als het kan sijpelen onder de randen en laat een rafelige lijn op het oppervlak onder de tape .
5

Overlap uw nieuwe penseelstreken een beetje over de natte rand van uw oude in verf waar je liep uit voor, om eventuele penseel lijnen te verwijderen en om een gelijkmatige hoeveelheid verf aangebracht op de plint te houden in te vullen .
6

Verwijder de tape onder een lichte hoek , terwijl de verf nog nat . Gooi de gebruikte band , die nog zal moeten natte verf op het, met zorg. Sluit alle blikjes overgebleven verf en markeer op hen met een permanent marker de datum en de naam van de kamer die je geschilderd . U kunt touch-up verf nodig hebben in de toekomst . Was uw borstel met warm water en zeep . Verwijder overtollig water na het spoelen van de borstel , laat het dan volledig opdrogen voordat u het opbergt .

Hoe Match een Paint kleur in je huis

Dus je wilt een muur schilderen exact dezelfde kleur of misschien juist overeenkomen met een andere muur in de kamer of elders in het huis . Maar je hoeft niet de oude blik verf . Dankzij de moderne technologie , kunt u nog steeds die perfecte match.Things je nodig hebt Emmer Dish zeep Rag Stanleymes Toon meer instructies 1 Giet wat warm water in een emmer en meng er een scheutje afwasmidd

Meer dan ooit