Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> schilderij >> Content

Wat voor soort verf gebruik ik om tegels Paint

? Veel huizen op keramische tegels in de keuken en badkamer , als een decoratieve versiering in de woonkamer ruimte en als onderdeel van de open haard omringt. Tegel kan een lange tijd duren en sommige kleuren kunnen snel verouderd lijken . Schilderen van uw tegel kan het moderniseren zonder de noodzaak voor vervanging . Beschilderde keramische tegels maken ook uitstekende kunstwerken . Echter, weinig verf hechten goed op geglazuurde tegels . Gebruik het juiste type verf en de juiste techniek om ervoor te zorgen dat uw beschilderde tegels mooi blijven . Spray Paint

Spray paint werkt op geglazuurde keramische objecten zoals lampen en individuele tegels. Het kan ook houden aan betegelde muren, al lagen de specie en kan krassen of schil met ruwe behandeling . " Real Simple " magazine raadt het gebruik van " fusion" - soort verven bedoeld voor het verven van kunststof en andere gladde oppervlakken. Dit vermindert het risico van slechte hechting en peeling later . Reguliere spuitbus verf over primer kan werken , maar heeft een groter risico op barsten of steken ongelijkmatig . Zorg ervoor dat de tegel is schoon en droog voor het schilderen sinds vuil of water bubbels en andere onvolkomenheden kan veroorzaken .
Ceramic Verf

Oven - gebakken keramische verf het beste doen op individuele tegels gebruikt als kunstvoorwerpen . Deze watergedragen verven gaan gemakkelijk en droog binnen 24 uur. Echter, ze niet volledig voldoen totdat ze gebakken in een oven bij een temperatuur van enkele honderden graden . Reinig de afgewerkte tegel met behulp van warm water en zeep , maar nooit schuren maken, want dit kan de verf te verwijderen .
Olieverf

olieverven vasthouden aan keramische tegel die niet nat vaak krijgt . Bereid de tegel door het schoonmaken en alle omringende grout grondig . Dan borstel of rol de verf op de tegel , afplakken andere oppervlakken die u niet wilt geschilderd , wanneer dat nodig is . Olieverf werkt met sjablonen of uit de vrije hand patronen . Laat de verf drogen met goede ventilatie voor 2-3 dagen , dan is de vacht van de tegel met twee lagen watergedragen urethaan vernis . Vermijd olie gebaseerde vernissen die can geel na verloop van tijd . De urethaan afwerking maakt olie-geschilderde keramische tegels geschikt voor gebruik op muren, droge tellers en zelfs vloeren .
Latex en Acrylverf

Deze gemakkelijk aan te brengen water - verven niet de beste tegel verf maken . Acryl en latex verf neiging om gemakkelijk weg van tegel schil , vooral bij gebruik in vochtige ruimtes of plaatsen waar ze zullen lijden schuren of impact. Echter, latex verf werken aan tegel wanneer aangebracht in verschillende dunne lagen en met een duurzame lak . Acryl het beste werken voor kunst tegels , en dan alleen wanneer gemodificeerd met behulp van een speciaal glas en tegels medium verkrijgbaar bij de meeste ambachtelijke winkels . Bestrijk de afgewerkte tegel met meer medium om het ontwerp te beschermen , en laat de tegel te genezen voor twee weken of meer .
Epoxy Verf

Deze high-end , duurzaam verf kan moeilijk toepasbaar zijn , maar vormt een zeer stevige bekleding , zelfs geglazuurde keramische . Epoxy verf bestand tegen hitte en chipping zeer goed , en is bestand tegen water , zuren en alkalische materialen beter dan de meeste verven . Dit maakt het het materiaal bij uitstek voor het schilderen van tegels in badkamers, keukens en andere high -wear gebieden . Toch kan deze verf zijn uiterlijk verliest na verloop van tijd , vooral bij blootstelling aan zware omstandigheden . Het kan glans en kleur verliezen door middel van een proces dat bekend staat als " krijten . " Breng epoxy verf alleen zeer schoon oppervlakken en snel te werken . Epoxy genezingen door middel van een chemische reactie , en kan ingesteld voordat de verf klus is geklaard .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1002075848.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.