Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> schilderij >> Content

Opties voor het verwijderen van verf van beton

Verf op beton is volledig afneembaar , of u wilt het Refinish of terugkeren het naar zijn natuurlijke staat . De beste optie voor het verwijderen van verf op beton afhankelijk van de locatie , toestand en de aard van de structuur . Volg altijd alle veiligheidsmaatregelen voor elke methode die u kiest , en vertrouwd te raken met de apparatuur voordat het project . Macht Wassen

Met behulp van niets anders dan water en een grote druk , kan een hogedrukreiniger verf van beton verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen . Vermogen wassen werkt het beste op oudere , afgebroken verf op een stevige ondergrond , zoals een muur of vloer . Hoewel deze methode is relatief eenvoudig en volledig chemische - en stofvrij , het vergt oefening en is niet geschikt voor indoor verf verwijderen . U kunt een hogedrukreiniger huren bij de meeste thuis en tuincentra .
Zandstralen

Zandstralen is gelijk aan de macht was , maar in plaats van alleen maar water , water en fijn zand worden gestraald op het beton , het verwijderen van verf - en iets anders - op het oppervlak. Zandstralen wordt vaak gebruikt om verf van buitenmuren te verwijderen en kan zelfs de moeilijke epoxy verf te verwijderen . Het is effectief, omdat het ook wegsnijdt een dunne laag van het beton zelf , dus het is niet geschikt voor gedetailleerde lijsten. Zandstralen vergt veel oefening en apparatuur is duur , maar het is een goede keuze voor grote outdoor banen .
Slijpen en schuren

Slijpen is de geprefereerde werkwijze voor het verwijderen van verf van betonvloeren , vooral binnenshuis . Een vloerschuurmachine ontdoet ongewenste verf , waardoor schone , onafgewerkt beton. U kunt ook gebruik maken van een bandschuurmachine om verf van betonnen vloeren en muren te verwijderen . U kunt binnen zand , maar het is belangrijk dat u niet ademen de verf en beton stof - investeren in een ventilator , niet alleen een stofmasker , voor het schuren van beton. U kunt vloerschuurmachines huren van een aantal huis -en tuincentra .
Chemische Strippen

Chemische strippen verwijdert verf van elke vorm van betonnen oppervlak zonder beschadiging van het oppervlak , waardoor het een goede keuze voor sierlijsten en sculpturen. De methode omvat het coaten van de verf met verf stripper , waardoor het zitten tot de verf gespen , en schrapen . Hoewel het is vrij eenvoudig en kan binnen worden gedaan, zijn er gevaren, met name met betrekking tot de toxiciteit van sommige strippers . Kies voor " groene " strippers , die minder giftig en beschermen je huid , en draag een masker.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1002075770.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.