Huis Tuin

Huis Tuin

Moet ik Gebruik Gloss of Semigloss Verf op de Buitenkant van Mijn Huis

? Het kiezen van de juiste exterieur verf is een belangrijke beslissing . Het is de eerste indruk die bezoekers zien wanneer ze bij u thuis . U wilt niet de fout van het kiezen van de verkeerde afwerking , alleen hoeft te herschilderen over je fouten maken . Zowel zijdeglans en glanzende afwerkingen worden aanbevolen voor gebruik in buiten schilderen en zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten en verf winkels in een brede waaier van kleuren . Die glans u kiest hangt af van uw stijl en voorkeuren . Sheen

Sheen , wanneer te schilderen genoemd , is de hoeveelheid licht verf reflecteert . Sheens variëren van laag naar hoog . Lage sheens worden gevonden in flat uitvoeringen, waarbij de verf droogt in een doffe glans en geeft weinig tot geen licht . Hoogglans sheens hebben een zeer glanzend uiterlijk en de neiging om muren geven een plastic look. Semigloss lakkleuren nog reflecteren het licht en geven afwerkingen een glanzend uiterlijk zonder lijkend plastic . Semigloss afwerkingen zijn zeer vergelijkbaar met glanzende degenen , alleen hun glans is niet zo helder .
Voorbereiding

voorbereiden van een oppervlak voor nieuwe verf is belangrijk voor elke glans. Het moet worden gewassen en vrij van verontreinigingen , zoals vuil en ander afval . Voor een professionele afwerking , het moet ook vrij zijn van diepe krassen , gaten of deuken en gegrond zijn , indien nodig. Zijdeglans afwerking helpen verbergen kleine oneffenheden op het oppervlak , dus om kleine reparaties te vermijden en alleen maar te wassen en primer de buitenkant voordat je het te schilderen . Een glossy glans , hoewel, maakt zelfs kleine schade goed zichtbaar , het creëren van meer werk in de voorbereiding van het oppervlak voor verf.
Met

Moderne woning buiten zijn ze vaak bedekt met gevelbeplating , maar anderen zijn gemaakt van baksteen , hout en andere bouwmaterialen . Sommige oppervlakken , zoals hout , zijn zeer poreus en moeten meerdere lagen verf voor een volledige dekking . Siding is anders. Het is een poreus oppervlak dat grote hoeveelheden verf niet vereist . Zijdeglans verf een dikkere dekking dan glanzende afwerking , waardoor je minder werk bij de toepassing van verschillende lagen verf .
Duurzaamheid

Buiten verven zijn duurzamer dan het interieur verf , en zijn gemaakt om outdoor elementen te weerstaan ​​. Zijdeglans en glanzende sheens zijn zeer vergelijkbaar in duurzaamheid , maar glanzend sheens iets duurzamer dan semigloss degenen. Beiden afstoten vocht , een belangrijke eigenschap voor buiten verf , en zijn bestand tegen vuil en vlekken . Beide afwerkingen zijn makkelijk wasbaar en houden goed om buiten weersomstandigheden , zoals regen , sneeuw of extreme hitte . Of u nu een zijdeglans of glanzende verf , gebruik dan een hoogwaardige exterieur verf om een langdurige afwerking te garanderen.

Hoe te Antique Faux Glaze een Wall

Antieke muren hebben een rijke patina die jaren van gebruik toont . Als je je handen lopen over de muren , kunt u bijna imago van de partijen , familiebijeenkomsten en andere evenementen die in de kamer plaatsvond . De donkere patina afkomstig van de natuurlijke oliën in het menselijk lichaam , in combinatie met stof , rook en tientallen andere omgevingsfactoren . Het aanbrengen van een faux look

Meer dan ooit