Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> schilderij >> Content

Wat Roller te gebruiken bij het schilderen van Crown Molding

Crown gieten wordt gebruikt voor grens plafonds en voeg een elegante touch aan een kamer. Hoewel kroonlijst komt vaak in massief wit of natuurlijke houtkleuren , kan schilderen kroon vormen een moderne look toe te voegen aan een klassieke stijl . U kunt een verfroller gebruiken voor platte kroon vormen ; Echter, sommige kroonlijst stijlen zijn meer uitgebreid en vereisen verschillende borstels en technieken . Rollers en Kwasten

U kunt een standaard roller gebruiken om platte kroon vormen te schilderen . Als het verlaten van de kroonlijst op het plafond, met een kleine roller niet breder zijn dan het gieten . Als het verwijderen van de kroon vormen te schilderen , een grotere rol is bruikbaar. Echter, om de meeste verf te gebruiken , is het het beste om een zachte , smalle roller gemaakt voor houten producten te gebruiken . Voor meer sierlijke of uitgewerkte kroonlijsten, zoals bouwkundige kroonlijsten, zal een verfroller niet verdelen de verf door de spleten in het ontwerp . Een kleine , zachte haren penseel werkt het beste om de verf gelijkmatig in de moeilijk bereikbare plaatsen .
Selecteren van een Verf

Kroonlijst verven zijn veelzijdiger dan muurverven , aangezien kroonlijst wordt niet zo vaak gewassen . Een acryl-of olieverf is prima ; echter rekening houden met de hoeveelheid tijd en opruimen u wilt besteden . Op olie gebaseerde verf een gladdere look dan acryl en zijn zeer duurzaam , maar duurt het langer om te drogen . Acrylverf droogt sneller, maar hebben niet altijd een even afmaken . Acrylverf echter behouden glans en glans langer dan op olie gebaseerde verven .
Voorbereiding en Schilderen

Voor het verven moet u de kroon vormen te bereiden, zodat de verf stokken en heeft een gladde, vlakke afwerking . Install- Molding.com raadt u aan de kroon vormen voorafgaand aan het schilderen van het te verwijderen . Leg de gieten in een gebied waar het plat kan zijn, maar zich te onthouden van het verlaten van het buiten waar vocht de platen kunnen vervormen . Schuur het vormen van bestaande verf en zelfs het oppervlak van het hout te verwijderen . Gebruik een primer om de verf hechten. Als het gieten heeft een voorbewerkte oppervlak , maar je hoeft niet te schuren en prime voor het schilderen.
Andere Paint Opties

Als u niet wilt gaan door de moeite van het schilderij kroonlijst met een roller , kwast en emmer verf , gebruik verf om het uiterlijk te veranderen zonder de extra benodigdheden. Schuur het oppervlak van de kroon vormen om eventuele onvolkomenheden te verwijderen . Veeg het schoon met een vochtige doek . Solliciteer soepele , gelijkmatige lagen met behulp van verf en laat elke laag drogen alvorens de volgende . Bij het gebruik van verf , verblijf in een goed geventileerde ruimte om te ademen in schadelijke dampen te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1002075689.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.