Huis Tuin

Huis Tuin

Wat voor soort Stain gebruik je voor Wood op de voorkant van een huis

? Het kiezen van een vlek voor de buitenkant van uw huis kan afhangen van verschillende factoren . U moet de kwaliteit van het hout oppervlak waarop u kleuring overwegen en of u een gekleurde of transparante afwerking wilt . Terwijl vlek in het hout , zal het vervagen en moet opnieuw worden toegepast in de tijd. Sommige vlekken zijn duurzamer dan andere. Afhankelijk van hoe vaak u bereid bent om uw huis exterieur Refinish zijn , kan dit een belangrijk element in het maken van uw beslissing. Oliebasis of waterbasis

Op olie gebaseerde vlekken bieden diepe penetratie van het hout en droog om een hardere afwerking dan sommige vlekken op waterbasis . Deze vlekken vormen een duurzaam oppervlak dat bestand is tegen scheuren en peeling . Echter , op basis van olie vlekken langer duren om te drogen , en opruimen is moeilijker dan met vlekken op waterbasis . Veel vlekken op waterbasis zijn gemaakt met een acrylaat bindmiddel dat sterk verbetert hun duurzaamheid . Vlekken op waterbasis met acryl bieden een superieure kleurechtheid . Dit is vooral belangrijk als u kiest voor een dekkende beits . Vlekken op waterbasis droogt snel , en opruimen is eenvoudig te realiseren met water en zeep . Ongeacht uw keuze , zorg ervoor dat de vlek die u kiest compatibel is met uw aanvraag. Sommige vlekken zijn ontworpen voor verticale oppervlakken , terwijl anderen zijn ontworpen voor horizontale oppervlakken .
Dekkende beits

Vergelijkbaar
te schilderen , ondoorzichtige vlekken zijn beschikbaar in een breed scala van kleuren . Een dekkende beits kan uw beste keuze zijn als uw hout is versleten of bezoedeld . De vlek zal gebreken van het hout te dekken , terwijl nog het toestaan ​​van de textuur van het hout te tonen door. Dekkende beits biedt een uitstekende bescherming en is over het algemeen duurzamer dan een semi-transparante of doorzichtige behandeling.
Semi Vlekken

Semi vlekken zijn beschikbaar in een verscheidenheid van kleurpigmenten . De kleurtint niet volledig bedekken het hout en laat de houtnerf zichtbaar blijft . Dit kan een goede keuze zijn als u de behandeling van hout met een mooie korrel . Semi vlekken zijn niet zo duurzaam als ondoorzichtige vlekken , zoals de doorschijnende eigenschap van de vlek kan zonlicht het oppervlak dringen en afbreken van de bekleding . In het algemeen zal halfdoorzichtige vlekken moeten om de twee of drie jaar opnieuw worden aangebracht .
Clear Wood Behandeling

Een duidelijke houten afwerking kan de gewenste optie als u een prachtige houten oppervlak dat u wilt weergeven in een meer natuurlijke staat. Terwijl de afwerking laat de natuurlijke schoonheid van uw hout aan te tonen door , duidelijk behandelingen zijn niet zo duurzaam als semi-transparante of ondoorzichtige vlekken . Het kiezen van een transparante afwerking met een UV- remmer kan de levensduur van de finish uit te breiden , maar wees bereid om opnieuw te behandelen uw oppervlakte per jaar.

Hoe te Interieur- Paint Problemen oplossen

Er is maar een ding erger dan het zien van de verf baan je zo hard gewerkt Fail - dat is opnieuw schilderen en het zien van het weer mislukken. Bespaar jezelf wat hartzeer door het aanpakken van de oorzaak ( en) van die eerste probleem voordat je pick-up een penseel . ( Zie ook Hoe te Exterieur- Paint Problemen oplossen . ) Instructies 1 Om te voorkomen of te behandelen meeldauw , wassen muur op

Meer dan ooit