Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een verouderde keuken Paint

Een verouderde keuken kan omlaag brengen van de algehele uitstraling van uw huis . Al kon je gemakkelijk besteden duizenden dollars verbouwen , soms een eenvoudige verflaag is allemaal een keuken nodig heeft voor een snelle facelift . Keukens zijn een van de meest intensief gebruikte kamers in het huis ; Daarom , de verf u gebruiken moet vet ploetert, vingerafdrukken , warmte en moisture.Things weerstaan ​​je nodig hebt
Verfmonsters
Afplaktape
dropcloth
Basten
Trinatriumfosfaat ( TSP )
Primer
Latex - gebaseerde semigloss kleur verf
Verfbak
Verfroller Pagina 2 -inch bekleding penseel
Toon meer instructies
1

Selecteer een kleur op basis van de stemming van de kamer. Overweeg of je de kasten en werkbladen na of voor schilderij zal Refinish . Probeer het met een donkere kleur tot architectonische aspecten van de keuken of een lichte kleur voor keukens die klein zijn of beperkt natuurlijk licht te markeren. Kopen van 2

Kies een paar verfmonster kaarten van de kleuren die u overweegt. Houd elke staalkaart tegen verschillende muren in de keuken met de lichten aan en uit gezet om te zien hoe de kleur eruit zal zien . Kies kleuren die beschikbaar zijn in zijdeglans - latex -verf , aangezien dit de afwerking aanbevolen voor keuken muren en oppervlakken.

Bereid 3 de keuken voor het schilderen door het verplaatsen van meubels die rust tegen de muren en het verwijderen van items uit de werkbladen. Gebruik schilderstape op tape af waar het plafond en werkbladen aan de muur , rond de kasten en rond de trim . Plaats een dropcloth over de werkbladen en meubels die nog te spatten of morsen te voorkomen .
4

Was de muren met een mengsel van warm water en trinatriumfosfaat . Kopen TSP in de verf afdeling van de lokale hardware of verf levering winkel . Doop een spons in het reinigingsmiddel en wring het uit alvorens het te gebruiken om de muren te wassen . Raak de muren niet oversaturate of trimmen . Laat het oppervlak volledig drogen voor het schilderen.
5

Breng een dunne laag primer op de muren om de nieuwe verf kleur stok te helpen en om te voorkomen dat over- toepassing van de toplaag .

6

Verf de trim van de kamer met een 2 -inch bekleding penseel. Verf in een richting te strepen of oneffen verf lijnen te voorkomen .
7

Verf de muren met behulp van een verfroller en de gewenste toplaag kleur. Plaats een kleine hoeveelheid verf in het reservoir van de lade verf en rol de roller in de verf . Gelijkmatig vacht van de roller door het rollen van het tegen het platte vlak van de lade .
8

Rol de verf op de muur werken in een 3 - voetdeel. Een W vorm op de wand , waarbij de rol tegen het onder alle omstandigheden . Blijven om te schilderen over de muur verticaal verplaatsen de hele tijd . Laat de eerste laag verf te drogen alvorens een tweede laag , indien nodig.

Een goede manier van het verwijderen van graffiti Van Beton

Als de meest voorkomende vorm van vandalisme , graffiti plagen gemeenschappen door de devaluatie van openbare en particuliere eigendommen . Vandalen gebruiken verf of permanent markers op betonnen gebouw muren , snelweg viaducten en straat stoepranden . De poreuze aard van beton absorbeert verf , waardoor het een van de meest moeilijke oppervlakken van waaruit graffiti te verwijderen . Juiste tech

Meer dan ooit