Huis Tuin

Huis Tuin

Bellen in de verf op de voordeur

Niets ruïnes van de uitstraling van een nieuwe laklaag meer dan luchtbellen . De luchtbellen verschijnen voordat de verf droogt of af te wikkelen in dagen of zelfs maanden nadat je schilderij af te maken. De belletjes verergeren wanneer het oppervlak verschijnt of drukt , met achterlating van kraters . De belletjes die u op uw voordeur hebben verschillende mogelijke oorzaken en oplossingen die het probleem oplossen . Oorzaken

luchtbellen ontstaan ​​wanneer kleine hoeveelheden lucht worden gevangen onder het oppervlak van de verf . Volgens Sherwin - Williams , mengen van de verf op een hoge snelheid kan luchtbellen veroorzaken . Het schudden vormen luchtbellen in de verf , die zich aan de deur . Het verplaatsen van een kwast of verfroller te snel over de deur kan ook leiden tot luchtbellen , zoals de rollende duwt lucht in de verf . Luchtbellen ook optreden wanneer u een nieuwe laag verf toe te voegen op een natte vacht omdat het hout absorbeert de natte verf en laat ruimte tussen de lagen . Het gebruik van de verkeerde verf of blanke lak op de top van de bestaande verf kan ook leiden tot zeepbellen .
Waarschuwing

Wanneer onbehandeld , loopt u het risico de luchtbellen verlaten kraters op het oppervlak van de deur . De luchtbellen eruit als kleine of grote vlekken op de deur . Per ongeluk indrukken of duwen tegen de deur kan een gat in de bubble pop . Het gat laat vocht sijpelt onder de verf , waardoor de kleur pellen van het oppervlak . Het probleem verergert bij buitendeuren omdat dauw , regen en sneeuw sijpelt onder de verf .
Expert Insight

Sherwin - Williams suggereert schuren tussen de lagen te verminderen kans op luchtbellen . Na de eerste laag droogt , licht schuren het oppervlak van de deur en vegen het stof voordat je tweede laag . Bij het mengen van de lak , langzaam meng de verf met een roerder , waardoor het risico van lucht in in de kleur vermindert . Je moet ook je tijd als je schildert en let op tekenen van luchtbellen vormen op de deur .
Overwegingen

Bevestig de luchtbel probleem op je deur door voorzichtig weg te schrapen de verf over de bellen met een verf schraper of plamuurmes . Schuur de deur met fijn schuurpapier , het verwijderen van alle verf die hobbels kunnen veroorzaken in uw nieuwe jas . Als de verf nog steeds vasthoudt aan de deur , breng een kleine hoeveelheid verf stripper en schraap de deur weer . Verf over de deur , bevedering de verf op de randen , waarmee de jassen samen te mengen .

How to Get Rid van latex verf op een Heater Registreer

De gebruikelijke slachtoffers na een onprofessionele schilderwerk zijn de warmtebron en de muur armaturen. In veel gevallen , de schilder voegt een andere laag van verf aan het register plaats taping het af juiste of verwijdert . Als u het slachtoffer van deze slordige afwerking zijn geweest en zou graag latex verf van uw metalen register te schrappen , kan de azijn methode perfect voor you.Things

Meer dan ooit