Huis Tuin

Huis Tuin

Wat kunt u gebruiken om Oak Wood Verfbaar maken

? Het maken van eikenhout overschilderbaar op de juiste manier is van vitaal belang voor de uitkomst van het project . Dit is belangrijk met elk type hout . Voorbereiden eik voor verf gaat schuren en eventuele reparaties die nodig zijn om een glad oppervlak dat de verf grijpt bieden . Dit zorgt ervoor dat de verf niet afbladderen of schil voortijdig als gevolg van onjuiste voorbereiding. Kenmerken van Oak

Eikenhout varieert in kleuren van wit naar geel tinten die de kleur van honing lijken en zelfs naar roze . Dit hout is bestand tegen vocht , sterk en duurzaam, dus een verstandige keuze voor meubels en andere houtbewerking projecten . Eiken is een hardhout die goed aanpast aan afwerkingen , zoals verf en beits . Strepen van zwart, geel of groen zijn vaak zichtbaar in rode eik . Consumenten die niet de zorg voor de kleur of de nerf van het hout vinden dat het schilderen van de eik geeft het de look die ze verlangen .
Reiniging van de Eiken

Een schoonmaakmiddel dat niet zeepachtige is effectief in het verwijderen van stof, vuil en vettig residu van eikenhout . Vul een emmer met sop door het volgen van de aanwijzingen van het etiket en het te mengen met warm water . Neem nog een emmer handig met helder water aan de reinigingsoplossing te spoelen . Gebruik een schrobben spons om de eik van vuil te ontdoen . Olieachtige residu en vuil te voorkomen dat de verf van het naleven van de eik goed . Laat de eik tijd volledig opdrogen voordat voortzetting van het proces .
Schuren van de Eiken

schuren van de eik ruwer het oppervlak , zodat de verf te houden aan de hout om een langdurige afwerking te bieden . Hoewel dit is een zware taak , is het essentieel om een gladde , gelakt . Gebruik een fijne korrel schuurpapier op een schuurblok tot de eik ziet er saai . Zand gedetailleerde gebieden in de eiken door het vouwen van het schuurpapier en met uw vingertoppen om de druk uit te oefenen . Ontdoen van alle vuil uit het schuren proces met behulp van een stofzuiger met een borstel ; anders wordt het puin maakt de verf er grof uitzien .
Repareren Gaten en kieren

De laatste fase van het maken van de eik overschilderbaar is in holen en spleten in het oppervlak op te vullen . Een lichtgewicht spackling verbinding - beschikbaar tegen lage , hardware en thuis aanbod winkels - vult de scheuren en andere depressies in de eiken . Druk op de spackling verbinding in de gebieden met een plamuurmes , en maak vervolgens een glad oppervlak door aan het lemmet van het mes naar u toe. Wacht tot de spackling verbinding te drogen volgens de aanwijzingen op het etiket . Zand het gebied met een fijne korrel schuurpapier als het gebied wordt verhoogd . Bestuif de eik opnieuw voordat u de primer en verf .

DIY verwijderen van verf

Als je een doe-het - zelver bent , op een gegeven moment wil je de verf op een item te wijzigen . Het is misschien makkelijker om gewoon opnieuw te schilderen , maar je zult een beter eindresultaat te krijgen als je de oude verf te verwijderen alvorens de nieuwe . Hoewel dit is meer werk , het is de moeite waard op de lange termijn . Er zijn een aantal verschillende technieken gebruikt om verf te

Meer dan ooit