Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> schilderij >> Content

How to Get Rid van Wall Verf op het plafond

De standaard protocol voor het schilderen van een kamer suggereert schilderij van boven naar beneden naar de bodem, wat betekent dat je het plafond eerst moet schilderen. Na het schilderen van het plafond , ga dan naar de muren om het interieur verf kleur van uw keuze toe te passen . Als u problemen schilderen fouten terwijl u werkt , kan het nodig zijn om zich te ontdoen van de muur verf op het plafond . Vang je fouten snel voordat de verf droogt voor het beste resultaat . Wat je nodig hebt
Sponge
afwasmiddel
Doek
Toon meer instructies
1

verzadigen de spons met water en knijp het overtollige vocht . Squirt 2 druppels afwasmiddel op de spons , en knijp de spons zachtjes om de bubbels te activeren .

Plaats Pagina 2 de voorbereide spons en droge doek in uw buurt als je de verf aan te brengen op de muur. Let op uw schilderij vooruitgang als je borstel of rol verf op de muur , vooral in gebieden waar je per ongeluk kan spetten of verspreid verf op aangrenzende oppervlakken, zoals het plafond of andere muren .
3

veeg natte verf van het plafond met de spons zo snel mogelijk als je knoeit merken. Wrijf de spons licht over het plafond weg te vegen de natte verf , blijven wrijven tot je het helemaal te verwijderen .
4

Veeg de natte ruimte met de droge doek om af te verwijderen van de verf.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1002013999.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.