Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Exterior Brick Verf op de Huis

Het schilderen van een baksteen op een huis kan een tijdrovende klus zijn, maar de resultaten zijn vaak de moeite waard. Sommige mensen keihard voelen dat exterieur bakstenen niet moet worden beschilderd met huis schilderen, terwijl anderen genieten van de esthetische uitstraling van het exterieur van verf op baksteen. Schilderij buitenmuur baksteen is een keuze die neerkomt op persoonlijke voorkeur , functionele behoefte en stijl. Het is ideaal om te schilderen over een baksteen wanneer deze beschadigd of lelijk.
Wat je nodig hebt
Afdekfolie
hogedrukreinigers
Voorgemengd mortel vlekken
Exterieur latex metselwerk primer

Paint lade , rollers en kwasten
Silicone acryl kalefateren
- Cement gebaseerde acryl latex muurverf
Instructions
1

Plaats druppel doeken rond de buitenkant van het huis om vegetatie te beschermen en andere structuren . Druk was het exterieur bakstenen met een 1500 psi hogedrukreiniger om vuil en puin te verwijderen . Wees voorzichtig niet te veel druk te nauw toe te passen of je de mortel beschadigen. Zorg ervoor dat het oppervlak is zo schoon als je het kan krijgen voordat je de buitenkant gaan schilderen . Een schoon oppervlak helpt de verf hechten beter en langer meegaan .
2

Reparatie beschadigde gebieden met behulp van een vooraf gemengde mortel . Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor de droogtijd . De buitenkant huis schilderen zal nieuwere kijken en gaan langer mee als de onderliggende structuur wordt hersteld en in goede vorm .
3

Caulk eventuele gaten met behulp van siliconen acryl kalefateren leemten op te vullen en houdt het water buiten . Ook kalefateren rond houtwerk, ramen en deuren om ze te verzegelen .
4

Breng een hoogwaardige exterieur latex metselwerk primer aan de stenen . Buiten huis schilderij gaat makkelijker wanneer de stenen van tevoren worden klaargemaakt - zal je niet zo veel terug moeten borstelen te doen . Giet de primer in een lade verf en gebruik een rolluik met een 1 /2- tot 1 - inch dutje. Rol de roller in de verf en de verf aan te brengen in een W patroon , die in 3 vierkante voeteneinde . Overlap de gedeelten tijdens het werken van boven naar beneden .
5

Breng acryl latex huis verf op de buitenkant stenen met dezelfde methode als voor de primer . Gebruik een penseel in een vijzel scheuren en andere gebieden die je niet kunt bereiken met de roller aan te vullen . Laat het drogen volgens de aanwijzingen van de fabrikant , dan een tweede laag aan zoals nodig . U kunt een verfspuit gebruiken in plaats van het rollen van de verf op .

Vorherige Seite No
Kan ik Dicht de Deck in koud weer

? Sealing een dek bij koud weer is eigenlijk de beste aanpak om verschillende redenen. Natuurlijk , koude is een relatief begrip , en u zult niet willen werken in de vrieskou of als er sneeuw op het dek . Echter, een kille dag in de late herfst of het vroege voorjaar is ideaal. Voordelen Sealing een dek in koud weer is een ideale tijd omdat kit droogt snel , maar niet te snel . Afdichten van een

Meer dan ooit