Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe naar Cover Brick Exterior

bakstenen huizen zijn een hoofdbestanddeel van de moderne en klassieke bouw . Als u op zoek bent om uw huis te werken of om de buitenkant een face- lift te geven , kan schilderen de perfecte optie voor u zijn . Het schilderen van uw exterieur bakstenen is ook een geweldige manier om te pronken met uw ontwerp flare. U moet het oppervlak voor te bereiden voor het schilderen , om de juiste coating te garanderen . Met de juiste prep werk , mag u de noodzaak voor de jaarlijkse onderhoud te elimineren .
Wat je
Kwast Need
verfspuit
hogedrukreiniger
machtsvacuüm
Caulk

Voorgemengd mortel
Powdered mortel
acryl metselwerk
Exterieur primer
Exterieur baksteen verf
Instructions
1

Was de baksteen aan vuil, stof , schimmel te elimineren en losse baksteen. Het is een goed idee om een ​​hogedrukreiniger of een machtsvacuüm gebruik . Gebruik een milde zeep om ervoor te zorgen u alle stoffen uit de bakstenen te verwijderen . Houd de hogedrukreiniger op een veilige afstand om bepaalde u niet de mortel beschadigen of verergeren bestaande scheuren maken .
2

Dicht alle scheuren, gaten of openingen . Kalefateren rond ramen en deuren en reparatie van de mortel . Hiermee wordt voorkomen dat het water van het krijgen van onder de verf en chipping het. Dit zal ook helpen om schimmel en houtrot voorkomen . Als er sprake is van beschadigde gebieden van de mortel , repareren ze met voorgemengde mortel of in poedervorm mortel . Prime uw baksteen. Priming zal de kwaliteit van de verf baan verschijning helpen . Gebruik acryl metselwerk of hoogwaardige exterieur primer voor de beste resultaten . Zorg ervoor dat u prime alle gebieden voor een hoogwaardige afwerking .
3

Selecteer uw verf kleur en verf het huis . Bij het kiezen van een kleur , rekening houden met de andere exterieur afwerkingen op het huis , zoals rolluiken of bekleding kleur. Zoek een kleur die deze accessoires zal accentueren voor een gepolijste look . Schilderij baksteen kan lastig zijn, dus misschien wil je om verf te spuiten en follow-up met borstel verf . Kijk voor exterieur bakstenen verf , dat is een dikkere basis verf. Wees bereid om twee of drie lagen aanbrengen voor voldoende dekking .

Hoe schoon Geschilderde Cedar Siding

Wanneer u cedersoorten verf , beschermt u het hout . Weersomstandigheden kan het hout snel beschadigen als het niet de juiste behandeling krijgt . Afdichten of het schilderen van ceder wordt het hout duurzaam worden door het houden van de elementen en insecten op afstand . Om de zes maanden tot een jaar , moet u geschilderd cedersoorten reinigen. Als vuil en vuiligheid blijven hangen , de verf dra

Meer dan ooit