Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Prep & amp ; Verf Front Porch Post & amp ; Balustrades

Een nieuwe verflaag op veranda palen en leuningen kunt het uiterlijk van het hele huis op te frissen . Verf de veranda wit of met een accentkleur . Voordat je schildert veranda palen en leuningen, neem de tijd om het oppervlak voor te bereiden. Een goede voorbereiding zal helpen uw verf baan er beter uitzien en langer meegaan . Hoewel het verleidelijk is om dit soms vervelend stap overslaat, zal uw extra inspanning af te betalen met een professioneel ogende paint job dat uw huis beteugelen beroep zal toenemen .
Wat je nodig hebt
Zeep en water
Water slang of hogedrukreiniger
staalborstel of schuurpapier
Drop doek of plastic
Twee -inch en drie -inch penselen
Primer
Verf
Instructions
1

Was de veranda palen en leuningen met een milde zeep en water . Spoelen met een waterslang . U kunt ook gebruik maken van een hogedrukreiniger , maar houd de druk laag om te voorkomen dat het etsen van het hout . Blijf bij een gewone slang met oudere , meer delicate hout .
2

Gebruik een staalborstel of grof schuurpapier om losse vlokken van verf te verwijderen en glad het oppervlak van de palen en leuningen. Dit is de meest vervelende deel van de baan, maar waarschijnlijk de belangrijkste . Veeg het hout oppervlak met een schone doek wanneer u alle losse vlokken van verf hebt verwijderd . Bedek de vloer van de veranda en het oppervlak van de treden met drop doeken of plastic .
3

Breng een laag primer aan het oppervlak . Gebruik een 2- tot 3 - inch zachte haren penseel. Begin bovenaan en werk naar beneden , het schilderen in kleine secties en bevedering elke nieuwe sectie in het oude gedeelte , terwijl de verf nog nat is. Op de relingen , verf de veranda spillen eerst, dan de onderkant , zijkanten en bovenkant van de leuning . Gebruik een kleinere borstel om in te schilderen tussen palen en leuningen en over elk detail , zoals houtsnijwerk . Laat de primer drogen .
4

Breng de oppervlaktekleur met dezelfde techniek als de primer . Laat de borstel niet laden met te veel verf aan druppelen te voorkomen . Laat de verf drogen . Breng een tweede laag verf indien nodig.

Hoe te Paint Thermoplastic Polyolefin

thermoplastische polyolefine is een polymeer gebruikt voor het coaten lage helling of platte daken , vooral in commerciële eigenschappen. Het geeft kapvlakken een weerbestendige coating die eruit ziet en voelt net als rubber . Terwijl de rubberachtige coating is duurzaam , het is niet de meest stijlvolle eigenschap voor een woning . U kunt thermoplastische polyolefine oppervlakken geven een faceli

Meer dan ooit