Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Uitbreiding Ladder Stand- Offs voor Schilderkunst

Ladder stand- offs te houden van een ladder uit het huis als je aan het werken, het beschermen van goten en de zijkanten van het huis van ladder schade . Terwijl sommige ladders worden geleverd met stand- offs al is geïnstalleerd , kunt u een stand- off toe te voegen aan uw bestaande extensie ladder als een snelle doe-het - zelf-project te helpen houden u stabiel, veilig en efficiënt, terwijl u werkt op uw huis. Een grote verscheidenheid van stand- offs zijn beschikbaar en vele clip of schroef om de ladder in een iets andere wijze , maar U- bouten en ingebouwde beurt schroeven zijn de belangrijkste methoden van Madame installatie . Wat je nodig hebt
ladder stand off , met bevestigingsmiddelen
Wrench
Instructions
1

Leg het laddertje plat op een werkvlak . Open de ladder omhoog , zodat de top drie sporten zijn duidelijk uit de onderste helft van de ladder. Dit geeft u toegang tot de sporten wanneer je de ladder stand- off te installeren.
2

Plaats de ladder stand- off beugel of beugels op de derde trede naar beneden vanaf de top van de ladder .

3

Maak de stand- off naar de laddersporten met de meegeleverde bevestigingsmiddelen . Er zijn een aantal verschillende manieren de stand- off kan worden bevestigd , afhankelijk van het type stand - off aankoop . De eenvoudigste vorm gewoon op zijn plaats klikt . Druk op de stand- off om op de beugel of beugels op de ladder trede of treden .
4

Draai de draaiknop of de knoppen aan de onderkant van de beugel of beugels met de klok mee te beveiligen de stand- offs om de ladder op modellen die een stelschroef of schroeven .
5

hebt Schuif één U- bout over de stand- off vergadering op elke poot van de ladder. Duw de U- bout ringen over de uiteinden van de U- bouten en haal de moeren op de uiteinden . Draai de moeren met een sleutel naar de stand- offs om de ladder op modellen die U- bouten onder andere voor bevestiging hardware te beveiligen .

How to Get Brown Wood Stain Off White Siding

Na kleuren een hek , dek , veranda , kozijnen of dakrand met bruine beits , veel mensen vinden bruine vlek ongeluk droop , spetterde of gesmeerd op huis opruimen . Gezien de extreme contrast in kleur tussen bruin en wit , kunnen bruine beits opvallen op wit geschilderde of vinyl gevelbeplating afbreuk te doen aan de schone look die witte gevelbekleding geeft de buitenkant van een huis . Aangezien

Meer dan ooit