Huis Tuin

Huis Tuin

Can You Paint aluminium dakgoten

? Zoals elke huiseigenaar zal u vertellen, een aantrekkelijke , goed onderhouden woning vereist voortdurende aandacht voor haar best uit te zien , en aluminium dakgoten zijn niet anders. Ook al nieuwe goten zal nog vele jaren , zullen ze uiteindelijk verdwijnen en worden krijtachtige loop van de tijd . In plaats van schouders koste van ze te vervangen hoewel, het is makkelijk genoeg voor een matig ervaren doe-het - zelver om aluminium dakgoten herstellen door simpelweg opnieuw te schilderen . Reinigen van de dakgoten

Zoals bij elk schilderij project , de eerste stap is om ervoor te zorgen dat u een schoon oppervlak om mee te werken . Aluminium goten kan zeker de macht gewassen zijn, maar het is onwaarschijnlijk dat kracht alleen het wassen van alle verzamelde vuil en krijtachtige residu dat de neiging op te bouwen op hen zal verwijderen . Dat gezegd hebbende , is het noodzakelijk om een ladder klimmen en met een borstel en zeep een gedetailleerd schrobben hand . Reguliere afwasmiddel kunnen worden gebruikt, hoewel voor vaatwasmachines zijn effectiever op goten die zich erop verzameld vet of andere vlekken van keuken ventilatieopeningen. Nu is ook de tijd om weg te schrapen of er losse of afbladderende verf met een staalborstel of staalwol . Laat de goten volledig drogen en kies een primer .
Priming en Schilderen

Gebruik een hoogwaardige primer op uw goten . Er zijn twee verschillende soorten om uit te kiezen : oliebasis metaalprimers worden vaak gebruikt , of u kunt werken met een acryl hechtprimer . De acryl primer kleeft goed op voorbewerkte en glanzende oppervlakken , alsmede goten die kan worden gedragen en zijn nog steeds het afwerpen van wat krijtachtige residu . Het is belangrijk om primers met compatibele verven passen , dus als je ervoor kiest een acryl primer ervoor zorgen dat de verf u kiezen voor uw uiteindelijke toplaag is acryl ook. Hetzelfde geldt voor olie gebaseerde primers ; kiezen voor een kwaliteit naam merk zoals Behr , Nederlandse Jongen of Benjamin Moore uit een full-service hardware winkel of thuis centrum , en vergelijken deze met een compatibele verf op oliebasis .

Breng de primer met een kwast en laten drogen als de instructies van de fabrikant. Het is ook een optie om een spuit te gebruiken , maar de tijd en moeite maskeren de gebieden rond de goten kunnen worden onbetaalbaar . Breng de toplaag van verf met een kwast zo goed en laat weer droog . Om het beste resultaat te kijken is het belangrijk om zand een ruwe vlekken of zichtbare penseelstreken met staalwol of 240 korrel schuurpapier . Eenmaal glad , retoucheren als nodig en uw goten zullen zo goed als nieuw .

Hoe te Paint Chalk schoon uit van Mobile Home Siding

Paint krijt is de poederachtige residu die optreedt wanneer de verf op de spooraansluiting van een stacaravan begint af te breken . Deze verdeling wordt veroorzaakt door ultraviolet zonlicht en verwering . Het is een natuurlijk proces dat optreedt wanneer de verf breekt en geeft het kleurpigment . Het type en de kwaliteit van de gebruikte verf zijn ook factoren die bijdragen aan het krijten proces

Meer dan ooit