Huis Tuin

Huis Tuin

Moet ik Paint een buitendeur met een flatscreen of Semi - Gloss Paint

? Exterieur verf , vooral als het wordt gebruikt op een voordeur , moet zowel duurzaam en aantrekkelijk te zijn . Sheens loopt van vlak tot semi - en hoogglans . Flat verf kan geschikt zijn voor een garagedeur , maar een high - traffic ingang, zoals uw voordeur , ziet er meestal beter geschilderd in satijn of semi - gloss . Echter, als je echt wilt een platte verf op de voordeur zetten , nieuwere merken van platte of matte lakken worden bestendig en wasbaar vlekken . Exterior Paint Sheens

Exterieur verf is verkrijgbaar in verschillende sheens , afhankelijk van de fabrikant . Hoogglans verf wordt niet vaak gebruikt en is verkrijgbaar in zowel water - of oliebasis formules . Het is doorgaans gereserveerd voor metalen exterieur accenten zoals smeedijzeren of voordeuren. Semi - gloss verf is een populaire keuze voor exterieur trim , met inbegrip van deuren . Low - glans of mat is een veelzijdige afwerking ; gebruikt voor gevelbekleding dat is in goede staat of voor trim . Flat verf is ideaal voor de meeste soorten gevelbekleding en trim , maar meestal een slechte keuze voor deuren die veel gebruik te zien , want het is niet zo vlekbestendig .

Meestal , hoe hoger de glans , de meer vlek - bestendig en wasbaar de finish . Een uitzondering zijn verven als wasbaar vlakke of matte verf die een extreem lage glans hebben en look plat op de markt gebracht . Hogere sheens reflecteren het licht en accentueren onvolkomenheden , terwijl niet- glanzende lak buigt licht en imperfecties te minimaliseren .
Buiten Schilderen Deuren

Garage, kant -en buitendeuren die weinig gebruik krijgen kan er best geschilderd om de gevelbeplating te passen. Het schilderen van een groot gebied , zoals een garagedeur ( die vaak wordt geconfronteerd met de straat ) , met semi - gloss verf creëert enkele schittering van zonlicht, vooral als het textuur of ruw . De beste keuze voor deze deuren is een hoogwaardige platte buitenkant schilderen . Voordeuren hoeft niet naar de rest van het huis bekleding passen . Ze zijn vaak geschilderd in een andere kleur en glans als een centraal punt . Als uw deur is in goede staat , zal het waarschijnlijk best geschilderd met semi - gloss verf in een gastvrije of leuke kleur.

Hoe aan bestaande Vinyl Shutters Paint

Kleurrijke luiken zijn een belangrijk onderdeel van elke buitenkant huis ontwerpen . Als u niet tevreden bent met de huidige kleur van uw vinyl rolluiken , kunt u de verf bijwerken. Het is belangrijk om goed prep het oppervlak . Vinyl is niet poreus en niet gemakkelijk te accepteren koetswerkkleuren . Met prep werk , kunt u echter beter verf hechting en langduriger resultaten te bereiken . Wat je

Meer dan ooit