Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buiten Schilderij Huis >> Content

Hoe te Paint Exterior Cedar Siding

De sleutel tot het aanbrengen van een duurzame verf baan naar buiten ceder gevelbekleding is investering in de juiste materialen . Begin met een kwaliteit waterafstotende conserveermiddel , gevolgd door een isolatieverf primer om je top coat een stevige basis te geven . Cedersoorten kunnen worden beschilderd met olie gebaseerde , vinyl - acryl of gemodificeerde - acrylverf deklagen . Maar voor de beste resultaten , te investeren in 100 procent acrylverf . Pas deze met professionele kwaliteit kwasten, rollers of sproeiers en uw verf baan zal professioneel en laatste zoek years.Things Je
hogedrukreiniger
waterafstotende conserveermiddel
Stain - blokkerende primer
Acryl nodig of olie gebaseerde verf
kwasten , rollers of verfspuit
Toon meer instructies
1

Macht was de ceder en laat ze drogen voor 48 uur .
Pagina 2

Breng een dun laagje waterafstotend bewaarmiddel dat minder dan 1 procent wax bevat . Conserveringsmiddel drogen de tijd bepaald door de fabrikant . Als uw cedersoorten was dip behandeld voordat het werd geïnstalleerd , het dubbele van de droogtijd .

Breng 3 een isolatieverf primer volgens de aanwijzingen van de fabrikant voor toepassing tarieven. Laat de primer drogen voor de door de fabrikant voorgeschreven tijdsduur .
4

Breng de eerste laag van de toplaag . Laat het genezen , opnieuw voor de hoeveelheid tijd die de fabrikant adviseert .
5

Breng de tweede laag van de toplaag .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/outdoor-house-painting/1002075434.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.