Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Vergelijk Exterior Paint

Exterieur verf kan worden gebruikt om de buitenkant van gebouwen , dekken , garages , zwembaden en hekken te schilderen . Goede kwaliteit exterieur verf werkt op hout , stucwerk , cement , tegels en aluminium . Een hardware-of verfwinkel sales medewerker kan u helpen verf merken te selecteren en u helpen te bepalen hoeveel verf je nodig hebt om te kopen . Prijs

Prijs is een belangrijke overweging bij het vergelijken van exterieur verf . Om exterieur verf prijzen nauwkeurig vergelijken , eerst bepalen de vierkante meters van de structuur die u van plan bent om te schilderen . In het algemeen , merknaam verven , ongeacht de kwaliteit , zijn duurder dan store- merk verven .
Duurzaamheid

indien correct toegepast , hoge - kwaliteit verf duurt een lange tijd. Voordat je gaat winkelen voor verf , bezoek websites zoals Home Depot en Lowe's , en lezen over verf duurzaamheid. Volgens BobVila.com , latex verf zijn veelzijdiger en langer duren dan op olie gebaseerde verven . U kunt ook lakkleuren vergelijken door droogtijd . Acrylbasis lakkleuren neiging sneller te drogen , waardoor voor een snellere toepassing van een tweede laag .
Garantie

Garanties garanderen uw tevredenheid of je je geld terug . Vergelijk lakkleuren door het aantal jaren dat de garantie duurt . Merken als Olympische komen met een acht - tot 20 - jaar garantie . Andere merken zoals Behr en Glidden geleverd met een beperkte levenslange garantie , en de bedrijven beoordelen kwesties van de klantendienst op een case- by-case basis .

Exterieur Schilderen Tips voor Schilverf

Peeling verf is de belangrijkste bron van hoofdpijn in buitenkant huis schilderen . Een aantal factoren dragen bij aan het probleem, maar de typische oorzaak onvoldoende voorbereiding wel van de verkeerde product . Het is noodzakelijk om de bron van het probleem te identificeren en te corrigeren voordat u probeert enig schilderwerk . Als u goed uw huis voor te bereiden , een nieuwe verflaag hecht

Meer dan ooit