Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Buiten Schilderij Huis >> Content

Hoe te Paint Exterior Raw Wood

Buitenkant ruw hout is geschilderd om het hout tegen het weer te beschermen. Het verlaten van het hout blootgesteld kan het hout vervormen en verkleuren . Het schilderen van het hout verfraait het ook . De meest voorkomende gebieden om te schilderen op de buitenkant van een huis zijn de portierpanelen en deurbekleding , onder de rand van het dak Eva ( dit gebied heet het bouwkundig plafond ) , rond ramen en sierlijsten aan de buitenkant van het huis. Als houten gevelbekleding werd gebruikt om het lichaam van het huis te dekken , dan zal dit ook moeten painted.Things je nodig hebt
100 - korrel schuurpapier
stof borstel
Kleefdoek
Exterior kalefateren < br zijn > Kitpistool
Hout stopverf
plamuurmes
Painter's vodden
120 - korrel schuurblok
Wood grondverf
Hand -held houder verf
Penseel
Mini roller < br > 5 - liter emmer
9 -inch roller
roller cover, 1/2-inch dutje
Verlengstang
120 - korrel schuurpapier
Exterieur afwerking verf
Toon meer instructies
schuren , afdichten en plamuren
1

Sand alle ruwe houten oppervlakken met een 100- korrel schuurpapier of 100 - korrel schuren blokken tot deze gebieden zijn glad . Gemeenschappelijke ruimtes waar schuren nodig zijn waar twee stukken hout bij elkaar komen om een verbinding te vormen . Bestuif de oppervlakken met een stof borstel en een tack doek .

Laad 2 een buis van kalefateren in een kitpistool .
3

Schraap een pruim - en kleinbedrijf bal van hout stopverf uit een bad van stopverf en houd hem in je hand .
4

Vul alle van de nagel gaten , krassen , deuken of groeven in het hout met hout stopverf met je vingers en een plamuurmes .
5

kalefateren alle scheuren , naden en verbindingen tussen het houtwerk met kalefateren . Uw vinger over de kraal van kalefateren om het glad te strijken . Veeg de overtollige kit af van uw vinger op een natte lap schilder. Gebruik een vochtige doek af te vegen de overtollige kit van het houtwerk . Laat de kit en hout stopverf om 24 uur drogen .
6

Controleer gaten en scheuren te zien of de stopverf of breeuwen is gekrompen . Reapply stopverf en kalefateren in gebieden waar kromp . Deze krimp is normaal . Vul het gat of naad tot deze gelijk met het oppervlak van het hout . Het kan zijn dat dit een paar keer in probleemgebieden herhalen totdat al het houtwerk ziet eruit als een massief stuk . Laat de kit en hout stopverf naar een ander 24 uur drogen .

Zand 7 de aren waar hout stopverf werd gebruikt tot glad met behulp van een 120 - korrel schuurblok . Zand een ruwe hout gebieden terwijl je gaat over de houten puttied plekken tot het houtwerk aan de hele huis is glad . Als er gebieden die bedoeld zijn ruw te zijn , laat deze alleen. Bestuif het houtwerk met een stof borstel en een tack doek .
Priming en Schilderen
8

Giet een paar centimeter van hout grondverf in een hand-held houder verf. De houder van de verf moet groot genoeg zijn om een penseel en een kleine verfroller .
9

Dompel de haren van een penseel en een rol in de primer totdat beide zijn geladen met verf te behandelen . Rol de roller op en neer op de binnenkant van de houder verf om de verf spons in de nap vezels .
10

Prime al het houtwerk aan de woning. Gebruik het penseel naar de gebieden waar de rol niet past en gebruik de roller voor de grotere oppervlakken te krijgen. Indien de woning heeft grote are ongeverfd ruw hout , gebruik dan een 5 - liter emmer en een 9-inch Roller uitgerust met een 1/2-inch dutje oprolbaar afdekscherm. Schroef een uitbreiding paal in het handvat van de rol voor moeilijk bereikbare gebieden . Laat de primer verf 24 uur drogen .
11

Zand de primer verflaag met 120 - korrel schuurpapier . Vouw een stukje schuurpapier in een vierkant en houd hem in je hand tijdens het schuren van de grondlaag . Zand genoeg om de ruwe gevoel op het hout , maar niet zoveel dat je de primer verf te verwijderen. Dust alle oppervlakken met een stof borstel en een tack doek .
12

Breng de afwerking laag verf over de grondlaag met de penseel, kleine roller en 9 -inch roller . Doe dit op dezelfde manier u de grondverf aangebracht . Niet schuren de afwerklaag .
13

een tweede laag verf afwerking Pas 24 uur na de eerste laag droog is .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/outdoor-house-painting/1002075304.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.