Huis Tuin

Huis Tuin

Cement Siding Bevel Vs . Lap

Cement gevelbeplating is ontworpen om huizen geven de look van hout opruimen zonder het onderhoud eisen . De meeste cement gevelbekleding wordt geleverd met een 50 - jaar garantie tegen defecten en is termieten , waterschade - en vuur verbranding -bestendig. Twee veel voorkomende stijlen van cement gevelbeplating zijn schuine en ronde. Schuine Siding

Schuine gevelbeplating is ontworpen op een helling , dikker aan de onderkant dan de bovenkant . Het is verankerd aan de muur van het gebouw horizontaal om lange lijnen die sporen rond een gebouw te creëren . Het wordt verkocht in een verscheidenheid van formaten , met verschillende diktes en square-foot dekkingen .
Lap Siding

Lap gevelbeplating is glad , zelfs gesneden gevelbeplating dat een onderhoudt constante dikte . Ook bekend als kanaal gevelbeplating , kunnen schoot gevelbeplating diagonaal worden gemonteerd , horizontaal of verticaal. Hardlopen opruimen in meerdere richtingen op een oppervlak kan een unieke buitenkant op een gebouw te creëren .
Cement Siding

Of u nu kiest voor schuine of ronde gevelbeplating te installeren verwachten cement gevelbekleding meer dan vinyl of hout gevelbeplating opties kosten. Cement gevelbeplating kan nodig zijn om de drie tot vijf jaar te worden overgeschilderd voor cosmetische doeleinden .

Hoe te Paint Outdoor Windows

schilderen van de buitenkant van een huis is een uitdaging en een beetje ontmoedigend zijn als gevolg van de enorme omvang van de verf baan . Het schilderen van de ramen is vaak het moeilijkste deel van de verf baan want er is veel voorbereiding die moet plaatsvinden voorafgaand aan de eigenlijke schilderij deel . Met de juiste voorbereiding en de juiste verfsoort uw exterieur verf baan kan er zo

Meer dan ooit