Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Houten Kasten Opknappen

Houten kasten kunnen versleten of verouderde lang voordat hun bruikbaarheid is gedaan geworden . Als u wilt vasthouden aan die kast , maar je wil niet meer zien dat versleten of gedateerde afwerking , kunt u deze zelf vervangen zonder dat de functionaliteit van het stuk . Het resultaat is wat eruit ziet als een nieuwe cabinet.Things Je zult in ruwe - , midden- en fijne korrel niveaus nodig
schroevendraaier
Kranten
Macht palm schuurmachine
Schuurpapier
Tackcloth
Afwerking penselen
Houtbeits
Oude vodden
Polyurethaan
Toon meer instructies
1

uit elkaar te halen de kast , het verwijderen van alle scharnieren en andere hardware met een schroevendraaier . Leg de stukken in een werkgebied . Leg kranten op de grond om het te beschermen .

Laad Pagina 2 de palm schuurmachine met grof schuurpapier . Schuur het gehele oppervlak van de kast en alle houten onderdelen , het verwijderen van de bovenste laag van hout . Herhaal het proces met medium en dan fijn schuurpapier , zodat het stuk is helemaal glad en schoon . Veeg het stof met een tackcloth .
3

Brush beits over een 2 meter vierkante doorsnede van de behuizing met een eindborstel , dik leggen het op . Laat het zitten voor een minuut . Veeg de overtollige vlek met oude vodden . Herhaal dit voor elke sectie van de kasten . Laat de vlek voor acht tot 10 uur .
4

Breng een lichte , gelijkmatige laag van polyurethaan om de kasten , sectie voor sectie , met behulp van de eindborstel . Laat het set 10 uur .

Zand 5 de gedroogde polyurethaan licht met de fijn schuurpapier , met de hand ( niet met de schuurmachine ) , net genoeg om de doffe oppervlak. Veeg het stof .
6

Borstel op een tweede laag van polyurethaan . Laat het drogen , hand - saai , dan borstel op een derde laag . Laat het drogen voor een volledige dag . Zet de kast .

Hoe te Piepende Barkrukken Fix

Aanbrengen van een bar in uw huis betekent dat u kunt vermaken en feestjes wanneer u maar wilt , en het hebben van die balk betekent ook het hebben van een aantal barkrukken beschikbaar . Barkrukken zijn ontworpen om vrij draaien , maar soms de zwenkbeweging vergezeld gaat van een onaangename piepend geluid . Als de barkrukken in uw huis bar zijn piepen , het isoleren van de bron van het geluid is

Meer dan ooit