Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een badkamer teller Resurface

Als u uw badkamer verbouwen en de teller gaat niet verder met de nieuwe inrichting, of als je gewoon een hekel aan de manier waarop het eruit ziet , hoef je niet per se hoeft te rippen en volledig te vervangen. Als de teller is structureel prima, en het is slechts de oppervlakte dat is het probleem , weer de kop opsteken het. Porseleinen tegel , een oude standaard in de badkamer , kan direct gaan over laminaat , hout of andere vaste oppervlakken , met de juiste preparation.Things je nodig hebt
Power Sander
Meetlint
Potlood plein
Thin- set mortel
Notched tegelwerk troffel
Porseleinen tegels ( standaard en trim ) op Twitter Tile afstandhouders
Tegelsnijder
Grout
Grout zweven
Sponge

Toon meer instructies
1

Zand het oppervlak van de teller met een vermogen van Sander , krijgen van het vlak en vrij van glans . Veeg het stof . Kopen van 2

Meet de lengte van de teller . Zoek en markeer het midden. Trek een lijn van voor naar daar terug met een potlood en plein , het oppervlak te verdelen in twee helften .

Spread 3 dunne - set mortel over de voorste rand van de teller , van begin tot einde , met een getande troffel tegelwerk .
4

Druk op de eerste porseleinen afwerking tegel in de mortel , aan de voorkant van de balie , aan de ene kant van de lijn die u hebt getekend , met de afgewerkte rand van de tegel naar voren .
5

Lay meer stuwing tegels side-by -side aan de voorkant , het werken aan de zijkanten . Zet tegel afstandhouders tussen hen als je hen lag . Gebruik een tegelsnijder om de laatste gesneden tegels aan elk uiteinde.
6

Zet koers van standaard porseleinen tegels achter de voorste rij van trim tegels, opnieuw te beginnen bij de middellijn en het werken aan de zijkanten . Leg afstandhouders daartussen . Snijd de tegels aan de uiteinden als dat nodig is.
7

Druk op de volgende cursus van standaard panelen op hun plaats , opnieuw te beginnen bij het ​​midden. Herhalen en blijven , instelling in de tegels in cursussen, elk beginnend in het midden en het werken aan de zijkanten . Verspreid meer mortel als nodig is. Bedek de hele toonbank .

Laat 8 de mortel gedurende 12 uur in te stellen . Trek de afstandhouders .
9

Verspreid specie over het oppervlak van de teller , met behulp van een grout float om de krachten hem in de ruimtes . Veeg de overtollige specie met een vochtige spons .

Hoe de Seal op Drop -down Zolder Trappen Pas

De meeste huiseigenaren kennen het belang van het installeren van isolatie langs hun zolder vloer en muren om warmteverlies te voorkomen . Echter , de drop -down zolder trap opening moet worden gesloten , net als de rest van de zolder . Voel omtrek van de deur . Als het voelt kouder dan de rest van de wanden , de afdichting moet worden aangepast . Het duurt slechts een paar minuten om de afdichtin

Meer dan ooit