Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe naar steek Ripped Banken

Of iemand vergat hij had een schroevendraaier in zijn zak en ging op de bank, de hond ging op jacht naar de kaas krul tussen de kussens of je dochter gebruikt de achterkant van de bank voor een voetbaldoel , banken kunnen krijgen geript op vele manieren. De bekledingsstof op een bank wordt strak gespannen , dus de beste manier om een geripte bank te herstellen is om te borduren op een patch . U kunt de stof gebruiken uit de arm beschermer voor stof voor de patch.Things je nodig hebt
Ruler
Stof
Schaar
Strijkplank
Iron
Pins Gebogen stofferen naald
Bekleding draad
Toon meer instructies
1

Meet de lengte en breedte van het beschadigde gebied . kopen van 2

Snijd een rechthoek van de stof 2 centimeter langer en breder dan de rip .

Clip 3 de hoeken van de rechthoek door te snijden ze in een hoek van 45 graden , 3/8 inch vanaf het punt .

4

Leg de stof, verkeerde kant naar boven , op de strijkplank en strijkijzer in 1/2 inch aan alle vier zijden . Dit is uw patch .
5

Plaats de patch , goede kant naar boven , over het beschadigde bekleding en speld hem op zijn plaats .
6

Rijg een kleine bekleding naald met 36 centimeter van stoffering draad en knoop de uiteinden aan elkaar . Een bekleding naald is een gebogen naald die u toelaat om te naaien wanneer u alleen toegang tot een kant van de stof. Ze zijn verkrijgbaar in sets van huishoudelijke naalden tegen lage en stof winkels .
7

Breng de naald omhoog door een hoek van de patch eerst , zodat de knoop zal onder de pleister worden verborgen . Breng het op 1/4 inch van beide kanten van de hoek . Maak uw eerste steek 1/2 inch weg van dit punt.
8

volledig Naai een naad rond de rand van de patch , 1/4 inch in vanaf de zijkanten . Prik de naald in met de holle kant wijst in de richting waarin u wilt naaien . De naald wil curve onder de stof . Breng het uit op een punt verder langs de naad . De grootte van de naald de afstand bepalen . Maak een achtersteek door het maken van de volgende steek 1/4 inch achter de eerste steek . Het is sneller om een achtersteek naaien omdat de steken gemaakt met een gebogen naald verder uit elkaar dan de steken gemaakt met een rechte naald .
9

Houd stiksels op deze manier. Als je naald is groot , moet u wellicht te naaien rond de patch een paar keer. Naai totdat de steken 1/4 inch of minder uiteen . Knoop uw draad en knip het overtollige . Verwijder de pennen .

Gebruikt voor Carpenter's Glue

Carpenters lijm is een veel voorkomende naam voor conventionele houtlijm . Het is commercieel toegepast in de bouwsector en in huizen landelijk voor alle soorten hout-en papierproducten . Erken lijm timmerman door een melkachtig wit of licht gele kleur . De meeste timmerman lijmen zijn goedkoop en niet-toxisch en schoon te maken met water . Bij het werken met hout , een goed voorbereid en geklemd

Meer dan ooit