Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je Take Down Een steen Haard

Haarden zijn de onderdelen van een open haard die rusten op de vloer voor de open haard opening. Ze dienen in de eerste plaats om sintels voorkomen vliegen en het instellen van de vloer in brand. Bakstenen open haard haarden zijn duurzaam en functioneel , maar na verloop van tijd dat ze afgebroken kunnen worden en kijken verouderd. Aangezien de stenen vast geïnstalleerde met mortel kan de werkwijze van het verwijderen van hen lijken ontmoedigend . Echter, met de juiste gereedschappen en hard werken , het verwijderen van een bakstenen haard mag niet long.Things nemen je nodig hebt
koevoet
Tarp
Werkhandschoenen
veiligheidsbril
Stofmasker
Koud beitel Goedkope 3 - lb . voorhamer
Toon meer instructies
1

Onderzoek de voor-en zijkanten van de haard om te bepalen of er lijstwerk op. Als lijstwerk zijn geïnstalleerd , verwijder ze door nieuwsgierige ze van de vloer , met behulp van een koevoet . Kopen van 2

Open plastic dekzeilen en leg ze op de grond rondom de open haard om het meeste stof te vangen en de vloeren te beschermen tegen schade .
3

Trek dikke werkhandschoenen , een veiligheidsbril en een stofmasker alvorens met de sloop proces .
4

Plaats de punt van een beitel bovenop de mortel lijnen aan de voorkant van de open haard . Houd de beitel stevig vast met een hand en tik op de top van het stevig vast met een 3 - pond . voorhamer te beginnen afbrokkelen de mortel . Herhaal dit proces tot u het einde van een steen te bereiken .
5

Plaats de beitel op de mortel aan de kant van de baksteen, en herhaal het proces van chippen het weg totdat de mortel brokkelt .

6

Plaats de beitel aan de voorzijde onderkant van de steen , en tik met de moker de bakstenen los te maken van de mortel bed dat het meest waarschijnlijk ligt eronder .
7

Doorgaan met behulp van deze procedure om alle stenen op de haard te verwijderen.
8

Plaats alle van de verwijderde stenen in een emmer en breng ze naar een container voor verwijdering . Rol het zeil en gooi het weg als goed.

Mijn Jaloezieën vastzitten

jaloezieën zijn opgebouwd uit een reeks van latten , horizontaal elk geregeld , direct boven de volgende. De jaloezieën kunnen worden gemaakt van vele soorten materialen , zoals hout , metaal en kunststof . Om de blinds te openen , u het ook wendt een staaf die een mechanisme dat de lamellen geopend wordt , of je het hele blind te verhogen . Overwegingen Wanneer jaloezieën worden geplakt , het p

Meer dan ooit