Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Tile Backsplash lichter te maken

Verbouwen van uw keuken hoeft niet te betekenen elk oppervlak te vervangen in. Als uw tegel backsplash is in goede vorm , maar is nu te donker voor de nieuwe inrichting, overwegen het schilderen in plaats van vervangen . Het is mogelijk om tegels te schilderen - al duurt het een beetje meer voorbereiding en werk dan het schilderen van een muur. Verf zal niet willen vasthouden aan de gladde tegel oppervlak , dus je moet de- glans het eerste. Een toplaag van polyurethaan zeehonden in de paint.Things je nodig hebt
vibrerende schuurmachine
aluminium oxide schuurpapier (gemiddeld slijtage ) op Afplakband
Penselen -witte primer - kit
Licht gekleurd verf
Polyurethaan gloss
Standaard schuurpapier ( extra - fijn schuren )
Toon meer instructies
1

Gebruik je vibrerende schuurmachine en aluminium oxide papier te saai de backsplash oppervlak , net genoeg om de glans te verwijderen . Niet schuren de specie . Veeg het stof .

Put Pagina 2 afplakband op de muur en aanrechtblad rond de randen van de backsplash , om de verf af te houden van de omliggende gebieden .
3

Brush primer op de tegels in een dunne , gelijkmatige laag . Houd de penseelstreken gaan allemaal in een richting. Verf de specie.

Laat
4 de primer droog voor acht tot 10 uur .
5

Poets je verf op de tegels , opnieuw zetten het op in een dunne , gelijkmatige laag met de penseelstreken in een richting . Probeer niet om een volledige dekking van de verf te krijgen , maar zich concentreren op het houden van de verflaag dun.
6

Borstel op een tweede laag verf op dezelfde manier als de eerste. Laat het drogen . Herhaal dit met meerdere lagen totdat het oppervlak eruit ziet zoals je het wilt. Laat de laatste laag 24 uur drogen .
7

Bestrijk een jas van polyurethaan over de tegels , met behulp van dezelfde dunne , lichte vacht met de verf . Niet poetsen het op de specie .

Laat
8 de polyurethaan droge acht tot 10 uur . Dull het oppervlak van het met de hand , zacht , met extra fijn schuurpapier , zodat de volgende laag zal blijven . Veeg het stof .
9

Borstel op de tweede laag van polyurethaan . Laat het drogen , schuur het licht met de hand, en penseel op een derde laag . Laat de derde laag 24 uur drogen .

Verschil tussen schrapen of schuren Drywall Mud

Schuren en schrapen gipsplaten modder zijn twee technieken die worden gebruikt om beschadigde gipsplaten te verwijderen of om de gipsplaten afwerking die u wenst te bereiken . Het resultaat dat u zoekt en het bedrag van gipsplaten moet je bepalen welke methode je gebruikt verwijderen. Hoewel de methoden verschillen , kunt u ook combineren de twee , vooral op grote gipsplaten reparaties . Voorberei

Meer dan ooit