Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Interior Home Repair >> Content

Hoe to Run Cable & Telefoon Wire

U hoeft niet te wachten op de telefoon of kabel bedrijf om kabels door je huis. In feite , in de meeste gevallen kunt u de kabel of telefoondraden lopen met weinig moeite . Het exploiteren van nieuwe kabel of telefoondraden zal u toelaten om televisie te kijken , te praten over de telefoon en surfen op het internet in meerdere kamers tegelijk . Idealiter zou je plannen waar alle draden gaan voordat uw huis is gebouwd , maar mensen die in oudere woningen kan niet alle bedrading ze zouden willen. In plaats van te besteden talloze uren wachten , overwegen om op deze home improvement project yourself.Things Je
platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Spitsbektang
Kniptang nodig
Boor < br > Boren van verschillende grootte
telefoon of kabel draad
Jack box ( telefoondraad installatie alleen ) op Wandplaat
Toon meer instructies
1

Beslis waar uw jack box of kabel stopcontact zal worden gevestigd . Dit omvat zowel welke kamer u zal worden aangesloten en waar de eigenlijke aansluiting of stopcontact zal worden gevestigd op de muur. Kopen van 2

Bel uw nutsbedrijf om uit te vinden waar de kabel . Waarschijnlijk ten minste een deel van uw kabel-of telefoondraad zal ondergronds zijn , en het is belangrijk om te weten waar deze draden buiten uw huis bevinden.

Zoek 3 de plaats waar je bent verantwoordelijk voor het eerst de draden . In de meeste huizen , zal er een kabel -of telefoonkabels doos buiten het huis. Dit is waar uw nutsbedrijf maakt van uw dienst aan of uit . Kijk voor een grijze doos die aan of in de buurt van het huis.
4

Test uw kabel- en telefoonlijnen om te controleren of ze werken voordat u het project te starten . Als je lijnen werken , aan het einde van het project dat u in staat zal zijn om uit te sluiten dat het een probleem is afkomstig van de kabel of telefoonbedrijf . Als de lijnen niet werken , neemt u contact op nut provider voordat u verder gaat met de bedrading project .
5

Kijk voor de gemakkelijkste manier om uw kabels lopen . Als u een zolder of kruipruimte in de buurt van de plek waar u graag een telefoonaansluiting of kabel stopcontact , gebruik maken van deze gebieden . Het is makkelijker om draad lopen door zolders of kruipruimtes omdat je minder bezorgd over vermommen lelijke kabels .
6

Boor een klein gaatje in de muur en kijk om te zien wat er achter zit . Als u niets , glasvezel isolatie of spuit schuim isolatie ondervindt, kunt u verder gaan met de bedrading project . Als u gegoten cement tegenkomt , moet je stoppen en zoeken de hulp van een professional , zoals u zult niet in staat om uw project zelfstandig invullen .
7

Maak een muur vakje naast de plaats uw telefoonaansluiting of kabel uitlaat zal worden gevestigd . Wees je bewust van elke studs in de muur , want zij zullen blokkeren van het creëren van een muur doos op sommige plaatsen . Als je een tap , kiest u gewoon een nieuwe locatie voor de aansluiting of stopcontact .
8

Boor een gat van uw zolder of kruipruimte in je muur doos en haal de bedrading door het gat . < Br >
9

Sluit de bedrading aan op uw televisie of telefoon . Misschien wilt u een wandplaat te installeren bovenop je muur doos voor esthetische doeleinden .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1002075164.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.