Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Interior Home Repair >> Content

How to Get Rid van krimpscheuren in gipsplaten Met Joint Compound

Krimpscheuren komen vaak voor in gipskarton , vooral in houtskeletbouw woningen. Deze barsten hebben de neiging om te verschijnen als het hout verliest zijn vochtgehalte en krimpt iets . Afwikkeling verklaart ook bepaalde scheuren in gipsplaten . Joint compound is een gemeenschappelijk ingrediënt voor het repareren van deze scheuren , maar je moet het alleen gebruiken op scheuren die voor het eerst verschijnen . Een goede voorbereiding is een noodzakelijke stap in het repareren van krimpscheuren en het creëren van een muur oppervlak dat net zo goed als toen het new.Things je nodig hebt
Mes
Joint compound Sponge
plamuurmes < br ziet > Schuurpapier
Tackcloth
Primer
Paint
gipsplaten nagels
Mesh gipsplaten voegband
Drywall mes
Toon meer instructies
Smalle Scheuren
< br > 1

Schoon uit het midden van de krimp scheur met een scherp mes , het verwijderen van de losse gips of gebroken gipsplaat. Gebruik de punt van je mes voorzichtig weg te schrapen het diepste gedeelte van de scheur om het op de binnenkant breder dan op het oppervlak te maken. Dit helpt houd je joint compound op zijn plaats en maakt het beter vasthouden . Kopen van 2

Reinig de omgeving van de scheur met een vochtige spons . Moet u wachten tot het vocht volledig drogen .
3

Schep een kleine hoeveelheid van de joint compound op uw plamuurmes . Druk op de verbinding rechtstreeks in de scheur , het indrukken van het mes heen en weer , totdat de scheur is gevuld . Veer de randen van de verbinding naar buiten tot ongeveer 2 centimeter aan weerszijden uitstrekken .

Laat
4 de verbinding drogen , volgens de instructies op de verpakking etiket . Nadat de verbinding droog zand de randen tot ze zelfs met de omringende oppervlakken. Verwijder stof met een tackcloth en breng de primer en verf aan de gepatchte gebied .
Grote scheuren
5

Verwijder alle losse deeltjes van gipsplaten van het centrum van de scheur . Nagel de randen van de gekraakte gipsplaat op de onderliggende bouten , nagels met gipsplaten . Tik op de nagel hoofden iets lager dan het oppervlak van de gipsplaat.
6

Plak een stukje gaas gipsplaten gezamenlijke tape over de scheur , het uit te breiden iets voorbij de randen . Druk stevig de tape . Meng de gezamenlijke samenstelling volgens de instructies . Schep de joint compound met een gipsplaat mes . Beginnen bij de top van de scheur , drukt u op de gipsplaten mes stevig tegen de muur , het indrukken van de verbinding in de scheur . Teken de gipsplaten mes langs de lengte van de scheur , diep indrukken van de joint compound in de maas tape.

Schraap 7 overtollige joint compound met een gereinigd gipsplaten mes , het effenen van de joint compound tegen het omringende oppervlak . Laat de gepatchte gebied droog , dan zand de randen tot je een verschil tussen de patch en de onbeschadigde oppervlak niet kan voelen . Verwijder alle stof van de muur met een tackcloth en verf aan het omringende oppervlak passen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1002074748.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.