Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Interior Home Repair >> Content

Hoe je kleur met Rit Dye op Tapijt Spot Coloring

Tapijt plekken kan om een aantal redenen . Schoner gemorst , kan zwaar verkeer en blootstelling aan zware zonlicht alle leiden tot lichte verkleuringen in uw tapijt . Gelukkig kunt u Rit merk tapijt kleurstof gebruiken om te helpen de behandeling van kleine , verkleurde vlekken op uw tapijt en breng uw vloer terug naar een uniforme kleur . Voor vloerbedekking, is het het beste om vloeibare , vooraf opgelost kleurstof te gebruiken, zodat de aanvraagprocedure is een stuk makkelijker. Wat je nodig hebt
Liquid Rit kleurstof
Kleur verwijderen oplossing
Emmer
Warm water
Vuilnisbak liners
Elektrische tape
schone doek
Handschoenen
< br > Toon meer instructies
1

Check wat voor soort tapijt u hebt. Katoen, linnen , of natuurlijke mengsels tot 60 procent van alle werken met Rit kleurstof, maar al - synthetische vezels of mengsels met meer dan 50 procent polyester inhoud , zal de kleurstof niet werken . Als u niet zeker weet wat voor soort tapijt je hebt, probeer het merk en de kleur naam te vinden , en met uw lokale vloer winkel . Kopen van 2

Trek rubberen handschoenen om uw handen te beschermen , en vervolgens prullenbak liners het gebied rond de plek die moet worden geverfd dekken . Als de spot klein is , probeer tot een voering bovenop en gat snijdt de exacte grootte van de vlek te behandelen . Maak dan gebruik van elektrische tape om de liner te beveiligen .

Gebruik 3 a - kleur verwijderen oplossing om zich te ontdoen van uw tapijt verbleekte kleuren . Aanwijzingen voor deze producten kunnen variëren , zodat het etiket te raadplegen voor de exacte kleur verwijderen van instructies .

Krijg 4 uit een middelgrote emmer en giet 2 eetlepels Rit vloeibare kleurstof in 1/2 kop van zeer warm tapwater . Zorg ervoor dat u goed te mengen .
5

Dompel een schone doek in de kleurstof en dep vervolgens de vlek voorzichtig schoon met de doek. De kleurstof zal overdragen van de lap in het tapijt . Ga verder naar het gebied vlek totdat u het gewenste kleur te bereiken . Gooi dan de lap weg . Wacht 20 minuten voor de kleurstof op te zetten , en verwijder vervolgens de prullenbak liners van de vloer .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1002074718.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.