Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Interior Home Repair >> Content

Het toevoegen van een Verticale Divider in een kabinet

Grote vlakke keuken artikelen zoals bakplaten , snijplanken en schotels kan moeilijk op te slaan en toegang zijn. Het installeren van een verticale verdeler in een kast biedt een speciale opslagruimte voor deze items die snel en probleemloos toegang mogelijk maakt . De deler bestaat uit een dunne plaat hardboard die past in een baan , gemaakt van smalle stukken vormen die zijn bevestigd aan de onder-en bovenoppervlakken van de kastruimte . Een goedkope verticale verdeler installeren duurt minder dan een uur en vereist geen speciaal gereedschap of geavanceerde timmerwerk vaardigheden . Wat je nodig hebt
Meetlint
Potlood Een waterpas
Carpenter's square
Screen - deur molding , 1/4-inch-by-3/4-inch
Saw < br > Draadnagels , 1 cm lang
hardboard, 1/4 inch dik
Hammer
Toon meer instructies
1

Mark de onderkant van de kast ruimte waar je plan om de verticale verdeler installeren. Houd een waterpas verticaal op de mark . Markeer het punt aan de onderkant van de bovenste plank , direct boven de onderste markering . Kopen van 2

Meet de hoogte van de kast ruimte . Trek 1/4 duim van die dimensie aan de hoogte van de verdeler te berekenen . Meet de diepte van de kast ruimte . De diepte van de verdeler moet minstens driekwart van de diepte van de kast . Maatregel , merk en snijd een hardboard plaat aan de afmetingen van de verdeler .
3

Meet , merk en trim vier stukken van het scherm - deur gieten om de diepte van de kast , minus 1 inch . Gebruik een winkelhaak en een potlood om lijnen te trekken van de voorkant naar de achterkant van de kast die draaien op beide zijden van de verdeler - positionering merk u hebt gemaakt in stap 1 .
4

Leg de vormstukken op een vlakke ondergrond . Hammer draadnagels gedeeltelijk in elke strip , gelijkmatig verdeeld , op ongeveer 3 centimeter uit elkaar . De punten op de nagels mag slechts nauwelijks zichtbaar aan de andere kant van het vormstuk . Plaats een strook vormen evenwijdig aan en ongeveer 1/8 inch links van de lijn aan de onderkant van de kast ruimte . Hameren nagels de vormen hechten aan de bodem van de kast . Herhalen om een strook van molding installatie aan de linkerkant van de lijn op het plafond van de kast ruimte .
5

Plaats de hardhouten divider verticaal in de kast rechts van en tegen de geïnstalleerde molding strips. Plaats een vormgevend strook tegen de rechterzijde van de verdeler op de vloer van de kastruimte . Rij de nagels in de vloer van de kast . Plaats de laatste gieten strook tegen de rechterkant van de verdeler op het plafond van de kast ruimte . Hamer de spijkers in het plafond van de kast ruimte .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1002074617.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.